Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Hellendoorn

Laat een barbecue in Hellendoorn thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Hellendoorn
Hellendoorn

Jouw heerlijke BBQ in Hellendoorn thuisbezorgd

Zelf alles in huis halen voor een barbecue in Hellendoorn kost veel tijd. Waarom laat je je barbecue inclusief alle ingrediënten niet gewoon thuisbezorgen? Bij De Barbecue Boer bestel je alles wat je nodig hebt in een handomdraai: vlees van de slager, vis van de visboer, salades, sauzen en stokbrood. Ruime keuze uit barbecuepakketten, geleverd inclusief gasbarbecue, borden en bestek.

Compleet verzorgde barbecue in Hellendoorn 

Barbecueën met vrienden of familie is heerlijk, vooral op een lange zomeravond. Laat De Barbecue Boer voor jouw volgende barbecue in Hellendoorn het werk doen en bestel jouw barbecue inclusief barbecuepakket, bestek en borden bij De Barbecue Boer. Zo geniet jij van een BBQ in Hellendoorn zonder enige voorbereidingen te hoeven treffen. Zelfs de afwas halen wij na de tijd op. Met ruime keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades heeft iedereen meer dan genoeg. Geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,5 geven! Nog een voordeel? Omdat wij door heel Nederland leveren, is ook een barbecue in Nijverdal zo geregeld!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Alles voor een heerlijke BBQ in Hellendoorn

Geen zin in een standaard barbecuepakket? Kies dan voor een barbecue huren in Hellendoorn bij De Barbecue Boer! Geleverd met heerlijke barbecuepakketten die nét even anders zijn dan je gewend bent. Neem bijvoorbeeld het voorjaarspakket met heerlijke voorjaarsgroenten en lamskoteletten, of ga voor een boer’npakket met stevige, malse biefstuk en varkenshaas. Je vult je pakket gewoon aan met de ingrediënten die jij lekker vindt. Bestel bijvoorbeeld een extra salade, sauzen of voeg nog wat stukken vlees toe voor die ene grote eter. Bij De Barbecue Boer stel je altijd flexibel je eigen pakket samen, voor een gegarandeerd succesvolle barbecue in Hellendoorn.

BBQ in Hellendoorn voor jouw bedrijf

Op zoek naar een originele activiteit voor het volgende bedrijfsfeest? Organiseer dan eenvoudig een heerlijke, compleet verzorgde BBQ in Hellendoorn met behulp van de service van De Barbecue Boer. Ook beschikbaar voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen. Daarbij is het zelfs mogelijk gebruik te maken van één van onze BBQ-chefs, die op professionele wijze de heerlijkste gerechten klaarmaakt. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met onze barbecuepakketten en gasbarbecues. Elke barbecue is geschikt voor maar liefst 28 personen, dus je maakt ook zelf eenvoudig en snel heerlijke vlees, vis of vegetarische gerechten klaar met collega’s tijdens jouw barbecue in Hellendoorn. Jouw barbecue thuisbezorgd in Hellendoorn? Vraag een offerte aan via onze offertepagina of neem contact op voor meer informatie.

Alles voor jouw BBQ in Hellendoorn in huis

Probeer de service van De Barbecue Boer ook eens uit en laat alles voor jouw barbecue in Hellendoorn gewoon thuisbezorgen. Je geniet van een zeer ruim assortiment verse, ambachtelijke producten die je zelf klaarmaakt op één van onze professionele gasbarbecues. En, na de tijd geen afwas! Bestel alles voor jouw barbecue in Hellendoorn vandaag nog eenvoudig online.