Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Helmond

Laat een barbecue in Helmond thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Bekijk BBQ pakketten Of bel 0342 490 047
Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Helmond
Helmond

Barbecue in Helmond bezorgen

Krijg je vrienden of familie over de vloer voor een heerlijke barbecue? Wij regelen jouw barbecue thuisbezorgd Helmond volledig voor je. Jij mag relaxen, wij zorgen dat alles klaarstaat!

Barbecue van a tot z geregeld

Als je bij De Barbecue Boer bestelt, heb je letterlijk geen omkijken naar je barbecue. Wij leveren een volledig verzorgde waarbij aan alles is gedacht. De boodschappen, de bereiding, de levering én natuurlijk de afwas. Het enige wat jij hoeft te doen, is het versturen van de uitnodigingen.

Ambachtelijke barbecue pakketten

Inbegrepen bij elke bestelling

Of krijg korting als je je eigen BBQ/servies gebruikt
Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ Helmond bij jou thuis

Als je kiest voor de service van De Barbecue Boer kies je altijd voor kwaliteit. Met meer dan tien verschillende luxe barbecue pakketten vind je altijd wel iets dat bij jou en je gezelschap past. Neem bijvoorbeeld een luxe barbecue pakket met het lekkerste vlees, of ga juist voor een selectie topkwaliteit vis met het vispakket als je kiest voor een barbecue huren in Helmond. Je voegt geheel naar eigen smaak extra zaken toe, zoals toetjes, dranken of extra salades of stokbrood. Ook voor de kleine eters, vegetariërs of gasten met een glutenallergie is er volop keuze. Zo kan iedereen aanschuiven bij jouw barbecue in Helmond.

Zorgeloos genieten: barbecue thuisbezorgd in Helmond

Of je nu voor een kleine groep of groot gezelschap een BBQ in Helmond wilt organiseren, De Barbecue Boer staat voor je klaar. Voor een grote groep kun je eenvoudig een offerte aanvragen via de offertepagina. Ook voor grote gezelschappen leveren wij graag alles wat je nodig hebt: barbecue pakketten, gasbarbecues en zelfs een chef die jouw gerechten voor je klaarmaakt. Dat is nog eens zorgeloos genieten! Kies ook voor een heerlijke barbecue in Helmond, ook voor jouw volgende bedrijfsfeest. Grote bedrijven zoals Karwei, zorginstellingen en sportclubs maken al veelvuldig gebruik van onze service.

Bestel jouw BBQ bij De Barbecue Boer

Jouw barbecue thuisbezorgd Helmond bestel je eenvoudig en snel bij De Barbecue Boer. Geleverd met een professionele gasbarbecue, overheerlijk slagersvlees, vers stokbrood en gezonde salades. Zo heb je een gevarieerde barbecue en kunnen jouw gasten genieten van het eten.