Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Hilvarenbeek

Laat een barbecue in Hilvarenbeek thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Hilvarenbeek
Hilvarenbeek

Jouw heerlijke BBQ in Hilvarenbeek thuisbezorgd

Zelf alles in huis halen voor een barbecue in Hilvarenbeek kost veel tijd. Waarom laat je je barbecue inclusief alle ingrediënten niet gewoon thuisbezorgen? Bij De Barbecue Boer bestel je alles wat je nodig hebt in een handomdraai: vlees van de slager, vis van de visboer, salades, sauzen en stokbrood. Ruime keuze uit barbecuepakketten, geleverd inclusief gasbarbecue, borden en bestek.

Compleet verzorgde barbecue in Hilvarenbeek 

Barbecueën met vrienden of familie is heerlijk, vooral op een lange zomeravond. Laat De Barbecue Boer voor jouw volgende barbecue in Hilvarenbeek het werk doen en bestel jouw barbecue inclusief barbecuepakket, bestek en borden bij De Barbecue Boer. Zo geniet jij van een BBQ in Hilvarenbeek zonder enige voorbereidingen te hoeven treffen. Zelfs de afwas halen wij na de tijd op. Met ruime keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades heeft iedereen meer dan genoeg. Geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,5 geven! Nog een voordeel? Omdat wij door heel Nederland leveren, is ook een barbecue in Goirle zo geregeld!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Heerlijke BBQ Hilvarenbeek

In het ruime assortiment barbecuepakketten zit altijd wel iets dat in de smaak valt bij je vrienden of familieleden. Neem bijvoorbeeld het boerenbarbecuepakket met flinke stukken heerlijk vlees, of kies voor een pakket met verse groenten en fruit. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld en bevat alleen de beste ingrediënten van de keurslager, de visboer en de groenteboer. Sausjes en stokbrood mogen natuurlijk niet ontbreken. Bovendien zijn alle pakketten aan te passen aan jouw wensen, zo kun je een barbecue huren in Hilvarenbeek en een deel vegetarisch laten bezorgen of glutenvrij. Alles voor een perfecte barbecue in Hilvarenbeek.

BBQ in Hilvarenbeek voor jouw bedrijf

Op zoek naar een originele activiteit voor het volgende bedrijfsfeest? Organiseer dan eenvoudig een heerlijke, compleet verzorgde BBQ in Hilvarenbeek met behulp van de service van De Barbecue Boer. Ook beschikbaar voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen. Daarbij is het zelfs mogelijk gebruik te maken van één van onze BBQ-chefs, die op professionele wijze de heerlijkste gerechten klaarmaakt. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met onze barbecuepakketten en gasbarbecues. Elke barbecue is geschikt voor maar liefst 28 personen, dus je maakt ook zelf eenvoudig en snel heerlijke vlees, vis of vegetarische gerechten klaar met collega’s tijdens jouw barbecue in Hilvarenbeek. Jouw barbecue thuisbezorgd in Hilvarenbeek? Vraag een offerte aan via onze offertepagina of neem contact op voor meer informatie.

Alles voor jouw BBQ in Hilvarenbeek in huis

Probeer de service van De Barbecue Boer ook eens uit en laat alles voor jouw barbecue in Hilvarenbeek gewoon thuisbezorgen. Je geniet van een zeer ruim assortiment verse, ambachtelijke producten die je zelf klaarmaakt op één van onze professionele gasbarbecues. En, na de tijd geen afwas! Bestel alles voor jouw barbecue in Hilvarenbeek vandaag nog eenvoudig online.