Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Hoogerheide

Laat een barbecue in Hoogerheide thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Hoogerheide
Hoogerheide

Een heerlijke BBQ in Hoogerheide 

Zodra de eerste warme, zonnige dagen zich voordoen krijg jij toch ook zin in een lekkere BBQ in Hoogerheide? Met de versbereide, ambachtelijke barbecues van Barbecue Boer geniet samen met je vrienden van een overheerlijke BBQ in Hoogerheide, zonder vooraf inkopen te hoeven doen of nadien af te hoeven wassen.

Barbecue thuisbezorgd in Hoogerheide

Zelf een lekkere barbecue in elkaar draaien is veel werk. Daar heb je lang niet altijd zin in, vooral niet als je jouw barbecue door De Barbecue Boer kunt laten bezorgen. Een barbecue thuisbezorgd in Hoogerheide is overal in Nederland mogelijk. In deze regio wordt er ook vaak een barbecue thuisbezorgd in Woensdrecht. Je geniet volop van verse ingrediënten en verrassende smaakcombinaties bij deze BBQ Hoogerheide. Wij leveren alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke avond, inclusief krachtige gasbarbecue, borden en bestek. Zo kun je wél lekker zelf achter de barbecue staan met minimale voorbereidingen. Na afloop halen wij alles weer op. Met een gemiddelde beoordeling van 9,4 weet je dat je waar voor je geld krijgt. 

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ Hoogerheide bij jou thuis

Als je kiest voor de service van De Barbecue Boer kies je altijd voor kwaliteit. Met meer dan tien verschillende luxe barbecuepakketten vind je altijd wel iets dat bij jou en je gezelschap past. Neem bijvoorbeeld een luxe barbecuepakket met het lekkerste vlees, of ga juist voor een selectie topkwaliteit vis met het vispakket als je kiest voor een barbecue huren in Hoogerheide. Je voegt geheel naar eigen smaak extra zaken toe, zoals toetjes, dranken of extra salades of stokbrood. Ook voor de kleine eters, vegetariërs of gasten met een glutenallergie is er volop keuze. Zo kan iedereen aanschuiven bij jouw barbecue in Hoogerheide.

BBQ in Hoogerheide voor jouw bedrijf

Op zoek naar een originele activiteit voor het volgende bedrijfsfeest? Organiseer dan eenvoudig een heerlijke, compleet verzorgde BBQ in Hoogerheide met behulp van de service van De Barbecue Boer. Ook beschikbaar voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen. Daarbij is het zelfs mogelijk gebruik te maken van één van onze BBQ-chefs, die op professionele wijze de heerlijkste gerechten klaarmaakt. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met onze barbecuepakketten en gasbarbecues. Elke barbecue is geschikt voor maar liefst 28 personen, dus je maakt ook zelf eenvoudig en snel heerlijke vlees, vis of vegetarische gerechten klaar met collega’s tijdens jouw barbecue in Hoogerheide. Jouw barbecue thuisbezorgd in Hoogerheide? Vraag een offerte aan via onze offertepagina of neem contact op voor meer informatie.

Reserveer jouw BBQ in Hoogerheide nu

Ook een barbecue regelen zonder stress? Bestel dan nu jouw vers en ambachtelijk bereide BBQ bij De Barbecue Boer. Profiteer van voordelige prijzen én de mogelijkheid je reservering tot twee dagen voor de geplande datum te wijzigen. Wil je zeker weten dat je binnenkort een barbecue kunt huren in Hoogerheide? Reserveer jouw barbecue dan vandaag nog!