Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Hoogvliet Rotterdam

Laat een barbecue in Hoogvliet Rotterdam thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Hoogvliet Rotterdam
Hoogvliet Rotterdam

BBQ in Hoogvliet Rotterdam organiseren

Een barbecue in Hoogvliet Rotterdam organiseren hoeft niet veel werk te zijn als je kiest voor de compleet verzorgde barbecuepakketten van De Barbecue Boer. Met vlees van de slager, vis van de visboer of heerlijke vegetarische snacks. Geleverd als complete BBQ in Hoogvliet Rotterdam met sausjes en salades en professionele gasbarbecue. Nadien wordt alles opgehaald, dus geen afwas achteraf.

Eenvoudig een barbecue huren in Hoogvliet Rotterdam inclusief ingrediënten

Geen barbecue in huis maar wil je toch graag een barbecue in Hoogvliet Rotterdam organiseren? Bestel dan gewoon alles wat je nodig hebt bij De Barbecue Boer. Wij brengen graag alles voor jouw BBQ in Hoogvliet Rotterdam bij jou thuis. Liever een barbecue in Nissewaard of Spijkenisse? Dat kan ook! Je huurt eenvoudig een professionele barbecue, waarbij je uiteraard ook verse ingrediënten voor je barbecue geleverd krijgt. Wij halen alles na de tijd weer op, ook het meegeleverde bestek en de borden. Zo kun je volop nagenieten van jouw barbecue zonder dat de afwas op je staat te wachten.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ in Hoogvliet Rotterdam voor visliefhebbers

Denk jij bij een overheerlijke barbecue in Hoogvliet Rotterdam ook aan een tafel vol vlees? Natuurlijk is dat mogelijk als je van plan bent een barbecue te huren in Hoogvliet Rotterdam, bij De Barbecue Boer. Maar wist je dat De Barbecue Boer ook volop vis en andere heerlijke ingrediënten aanbiedt? Kies bijvoorbeeld het vispakket, vol kabeljauwfilet, tong en een smakelijke gambaspies. Hiermee voelt je barbecue net even wat unieker aan. Zit er een vegetarische eter tussen je gasten? Ook dan biedt De Barbecue Boer meer dan genoeg opties, met bijvoorbeeld het vegetarische barbecuepakket of het barbecuepakket vol groenten en fruit, voor een onvergetelijke BBQ in Hoogvliet Rotterdam. Elk pakket is bovendien aan te vullen met extra’s, zoals drankjes, meer vlees of salades.

Barbecue huren in Hoogvliet Rotterdam voor een spetterend bedrijfsfeest

Een barbecue in Hoogvliet Rotterdam organiseren voor je collega’s kan veel werk zijn, tenzij je gebruik maakt van de complete service van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen, laat je eenvoudig alles wat je nodig hebt bezorgen: de barbecue(s) zelf, alle barbecuepakketten en zelfs een BBQ-chef die alle gerechten voor je klaarmaakt. Op die manier wordt het organiseren van een BBQ in Hoogvliet Rotterdam ineens een fluitje van een cent. Vraag eenvoudig een offerte aan via onze offertepagina en maak het jezelf gemakkelijk. Omdat De Barbecue Boer met grote regelmaat barbecuepakketten en barbecues levert aan grote bedrijven, zorginstellingen en sportclubs weten wij als geen ander wat jij nodig hebt om jouw (bedrijfs)feest te laten slagen met een heerlijke barbecue in Hoogvliet Rotterdam.

Bestel jouw BBQ in Hoogvliet Rotterdam nu

Wil je alles in huis hebben voor de volgende mooie zomerdag? Bestel jouw barbecue in Hoogvliet Rotterdam dan vandaag nog. De meest verse ingrediënten en heerlijkste salades staan inclusief barbecue zo snel mogelijk bij jou op de stoep. Smullen maar! Regel alles wat je nodig hebt vandaag nog via de website, voordelig, flexibel en snel.