Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in IJmuiden

Laat een barbecue in IJmuiden thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in IJmuiden
IJmuiden

Een heerlijke BBQ in IJmuiden 

Zodra de eerste warme, zonnige dagen zich voordoen krijg jij toch ook zin in een lekkere BBQ in IJmuiden? Met de versbereide, ambachtelijke barbecues van Barbecue Boer geniet samen met je vrienden van een overheerlijke BBQ in IJmuiden, zonder vooraf inkopen te hoeven doen of nadien af te hoeven wassen.

Barbecue thuisbezorgd in IJmuiden

Zelf een lekkere barbecue in elkaar draaien is veel werk. Daar heb je lang niet altijd zin in, vooral niet als je jouw barbecue door De Barbecue Boer kunt laten bezorgen. Een barbecue thuisbezorgd in IJmuiden is overal in Nederland mogelijk. In deze regio wordt er ook vaak een barbecue thuisbezorgd in Velsen. Je geniet volop van verse ingrediënten en verrassende smaakcombinaties bij deze BBQ IJmuiden. Wij leveren alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke avond, inclusief krachtige gasbarbecue, borden en bestek. Zo kun je wél lekker zelf achter de barbecue staan met minimale voorbereidingen. Na afloop halen wij alles weer op. Met een gemiddelde beoordeling van 9,4 weet je dat je waar voor je geld krijgt. 

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Volop keuze BBQ IJmuiden

De Barbecue Boer levert een groot aantal verschillende barbecuepakketten voor een gezellige en smakelijke barbecue in IJmuiden. Je kunt barbecue huren in IJmuiden inclusief ingrediënten als je met vijf personen wilt eten, maar meer kan natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor het Voorjaars Barbecue Pakket, o.a. met lamskotelet en heerlijke voorjaarsgroenten, zoals asperges. Liever een traditionele barbecue? Dan ga je uiteraard voor het Basis BBQ Pakket. Welke je ook kiest, je kunt elk pakket aanpassen. Voor vegetariërs, de kleine eters of als je liever geen gluten eet. Alle opties worden gewoon inclusief barbecue thuisbezorgd in IJmuiden.

Barbecue thuisbezorgd in IJmuiden voor grote en kleine groepen

Samen lekker eten in een ontspannen setting: daar is een barbecue in IJmuiden heel geschikt voor. Denk bij de organisatie van een volgend (bedrijfs)feest eens aan een complete barbecue van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen kun je een volledig verzorgde BBQ in IJmuiden organiseren, waarbij alle ingrediënten en een professionele gasbarbecue gewoon bezorgd worden. Grote bedrijven zoals Karwei, onderwijsinstellingen in heel Nederland maar ook campings, maken al jaren dankbaar gebruik van deze service. Wij nemen je alle werk uit handen voor een fantastisch bedrijfsfeest met een BBQ in IJmuiden. Weten wat een barbecue in IJmuiden kost voor jouw bedrijf? Vraag voor een gezelschap vanaf 50 personen vrijblijvend een offerte aan op onze offertepagina.

Reserveer jouw BBQ in IJmuiden nu

Ook een barbecue regelen zonder stress? Bestel dan nu jouw vers en ambachtelijk bereide BBQ bij De Barbecue Boer. Profiteer van voordelige prijzen én de mogelijkheid je reservering tot twee dagen voor de geplande datum te wijzigen. Wil je zeker weten dat je binnenkort een barbecue kunt huren in IJmuiden? Reserveer jouw barbecue dan vandaag nog!