Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Joure

Laat een barbecue in Joure thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Joure
Joure

BBQ in Joure organiseren voor grote groepen

Barbecueën is een fantastische activiteit voor grote groepen, bij een jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest. De Barbecue Boer zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt en je je barbecue in Joure eenvoudig kunt organiseren. Verse ingrediënten, borden, bestek en de barbecue worden bij je thuisbezorgd en nadien gratis Heerenveen.

Ambachtelijke barbecue thuisbezorgd in Joure 

Zelf een ambachtelijke barbecue in Joure organiseren is natuurlijk leuk om te doen, maar kost ook veel tijd en moeite. Wil je wel genieten van heerlijke vlees- of visgerechten maar geen dagen voorbereidingen treffen? Maak dan gebruik van de uitstekende service van De Barbecue Boer, gemiddeld bekroond met een 9,4! Laat je barbecue thuisbezorgen, inclusief barbecue, bestek en borden en alle ingrediënten die jij lekker vindt. Keuze uit een ruim assortiment pakketten met vers vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades. Met onze unieke, gratis ophaaldienst heb je bovendien geen afwas nadien. Ideaal voor een gemakkelijke, zorgeloze barbecue in Joure. Heb je liever een barbecue thuisbezorgd in Heerenveen? Dat gaan we regelen!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ in Joure voor visliefhebbers

Denk jij bij een overheerlijke barbecue in Joure ook aan een tafel vol vlees? Natuurlijk is dat mogelijk als je van plan bent een barbecue te huren in Joure, bij De Barbecue Boer. Maar wist je dat De Barbecue Boer ook volop vis en andere heerlijke ingrediënten aanbiedt? Kies bijvoorbeeld het vispakket, vol kabeljauwfilet, tong en een smakelijke gambaspies. Hiermee voelt je barbecue net even wat unieker aan. Zit er een vegetarische eter tussen je gasten? Ook dan biedt De Barbecue Boer meer dan genoeg opties, met bijvoorbeeld het vegetarische barbecuepakket of het barbecuepakket vol groenten en fruit, voor een onvergetelijke BBQ in Joure. Elk pakket is bovendien aan te vullen met extra’s, zoals drankjes, meer vlees of salades.

Het voordeel van een barbecue thuisbezorgd Joure, is dat je zelf niets hoeft te regelen. Het organiseren van een barbecue voor een grote groep mensen, brengt vaak stress met zich mee. Je moet alle boodschappen doen, inschatten hoeveel iedereen eet, alles bereiden én ook nog eens de afwas doen als iedereen weg is. Wat een gedoe! Gelukkig haalt De Barbecue Boer alles bij je uit handen. Zo wordt een barbecue gezellig én ontspannend, voor iedereen. Bij de bezorging van de BBQ op de dag naar keuze, sturen wij één dag van tevoren het tijdvak waarin wij langskomen. Zo weet je precies wanneer je ons kunt verwachten.

BBQ in Joure: alles snel geregeld

Als jij van de week nog een barbecue huren wilt in Joure hoef je alleen maar te bestellen via de website. Vers vlees, vis en de heerlijkste salades staan dan binnen een mum van tijd voor je deur, inclusief barbecue. Meer dan dat heb je voor een BBQ in Joure niet nodig! Natuurlijk profiteer je altijd van voordelige prijzen en een ruim assortiment aan verse kwaliteitsproducten, voor een geslaagde barbecue in Joure.