Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Kaag en Braassem

Laat een barbecue in Kaag en Braassem thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Kaag en Braassem
Kaag en Braassem

Zin in een BBQ in Kaag en Braassem?

Wil jij de aankomende dagen lekker barbecueën met vrienden of familie maar heb je geen barbecue? Of kom je tijd tekort om inkopen te doen? Bestel dan gewoon jouw barbecue in Kaag en Braassem bij De Barbecue Boer. Je barbecue wordt thuisbezorgd in Kaag en Braassem, inclusief alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond: vers vlees, verse vis, salades, stokbrood en sausjes. Nadien halen wij alles op, dus de afwas kun je laten staan!

Barbecue in Kaag en Braassem compleet laten bezorgen

De Barbecue Boer bezorgt graag alles voor een complete barbecue in Kaag en Braassem bij jou thuis. Je hebt ruime keuze uit barbecuepakketten – ook vegetarisch. Wij leveren de heerlijkste ingrediënten, maar ook de barbecue zelf en borden en bestek. Nadien halen we alles weer op, zodat je niet met de afwas blijft zitten. Je maakt zelf alle gerechten klaar op de professionele gasbarbecue of je maakt gebruik van de diensten van één van onze BBQ-chefs. Hoe dan ook, met De Barbecue Boer wordt jouw BBQ in Kaag en Braassem pas echt een feestje! Wil je liever je barbecue in Roelofarendsveen compleet laten bezorgen? Geen probleem, De Barbecue Boer levert in heel Nederland. 

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Een barbecue is gezellig, maar er komt vaak veel bij kijken. Als gastheer of -vrouw ben je zelf vaak drukker met organiseren, dan met genieten. Daar brengen wij graag verandering in! Bij De Barbecue Boer bestel je eenvoudig een BBQ-pakket naar keuze. Wij regelen de rest: van boodschappen tot de afwas. Met slechts een paar klikken op de knop, organiseer jij een gezellige avond met je vrienden of familie. Wij komen je bestelling op de dag van de barbecue bij je afleveren én halen deze de volgende dag weer op. De afwas doen wij! Zo geniet iedereen, inclusief jijzelf, van de barbecue thuisbezorgd in Kaag en Braassem.

Barbecue thuisbezorgd in Kaag en Braassem voor grote en kleine groepen

Samen lekker eten in een ontspannen setting: daar is een barbecue in Kaag en Braassem heel geschikt voor. Denk bij de organisatie van een volgend (bedrijfs)feest eens aan een complete barbecue van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen kun je een volledig verzorgde BBQ in Kaag en Braassem organiseren, waarbij alle ingrediënten en een professionele gasbarbecue gewoon bezorgd worden. Grote bedrijven zoals Karwei, onderwijsinstellingen in heel Nederland maar ook campings, maken al jaren dankbaar gebruik van deze service. Wij nemen je alle werk uit handen voor een fantastisch bedrijfsfeest met een BBQ in Kaag en Braassem. Weten wat een barbecue in Kaag en Braassem kost voor jouw bedrijf? Vraag voor een gezelschap vanaf 50 personen vrijblijvend een offerte aan op onze offertepagina.

Zeker van jouw BBQ in Kaag en Braassem

Ook een barbecue huren in Kaag en Braassem en wil je zeker weten dat De Barbecue Boer nog deze week bij jou op de stoep staat? Reserveer jouw barbecue en ingrediënten dan zo snel mogelijk. Je profiteert altijd van lage prijzen én je kunt je reservering tot twee dagen voor je barbecue in Kaag en Braassem nog aanpassen. Bestel via de website of vraag je offerte vandaag nog aan.