Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Lansingerland

Laat een barbecue in Lansingerland thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Lansingerland
Lansingerland

Verras je vrienden en familie met een BBQ in Lansingerland

Heb je binnenkort iets te vieren en wil je dat op smakelijke wijze doen? Organiseer dan een heerlijke barbecue in een handomdraai en bestel je vers bereide barbecue bij De Barbecue Boer. Jouw barbecue in Lansingerland regel je supersnel. Je bestelt de barbecue van jouw voorkeur en laat deze thuisbezorgen. Je ontvangt niet alleen een pakket met heerlijk vlees, vis en groenten maar ook een professionele barbecue waarmee je alle gerechten klaarmaakt.

Barbecue Lansingerland zonder afwas

Jouw BBQ in Lansingerland organiseer je bijzonder eenvoudig met behulp van De Barbecue Boer. Je bestelt het barbecuepakket van jouw voorkeur met vis, vlees, sausjes en salades of een vegetarische versie online en laat deze gewoon bij je thuisbezorgen. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen heerlijke ingrediënten krijgt voor je barbecue in Lansingerland, maar leveren meteen ook borden, bestek en de barbecue zelf. Die halen we na de tijd gratis op, zodat je geen afwas hoeft te doen. Zo kun je een barbecue huren in Lansingerland zonder gedoe, en optimaal genieten van een zomeravond lang barbecueën met vrienden, familie of collega’s. Liever een barbecue in Zoetermeer of BBQ Albrandswaard? Ook daar leveren we!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ in Lansingerland voor visliefhebbers

Denk jij bij een overheerlijke barbecue in Lansingerland ook aan een tafel vol vlees? Natuurlijk is dat mogelijk als je van plan bent een barbecue te huren in Lansingerland, bij De Barbecue Boer. Maar wist je dat De Barbecue Boer ook volop vis en andere heerlijke ingrediënten aanbiedt? Kies bijvoorbeeld het vispakket, vol kabeljauwfilet, tong en een smakelijke gambaspies. Hiermee voelt je barbecue net even wat unieker aan. Zit er een vegetarische eter tussen je gasten? Ook dan biedt De Barbecue Boer meer dan genoeg opties, met bijvoorbeeld het vegetarische barbecuepakket of het barbecuepakket vol groenten en fruit, voor een onvergetelijke BBQ in Lansingerland. Elk pakket is bovendien aan te vullen met extra’s, zoals drankjes, meer vlees of salades.

BBQ in Lansingerland voor jouw bedrijf

Op zoek naar een originele activiteit voor het volgende bedrijfsfeest? Organiseer dan eenvoudig een heerlijke, compleet verzorgde BBQ in Lansingerland met behulp van de service van De Barbecue Boer. Ook beschikbaar voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen. Daarbij is het zelfs mogelijk gebruik te maken van één van onze BBQ-chefs, die op professionele wijze de heerlijkste gerechten klaarmaakt. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met onze barbecuepakketten en gasbarbecues. Elke barbecue is geschikt voor maar liefst 28 personen, dus je maakt ook zelf eenvoudig en snel heerlijke vlees, vis of vegetarische gerechten klaar met collega’s tijdens jouw barbecue in Lansingerland. Jouw barbecue thuisbezorgd in Lansingerland? Vraag een offerte aan via onze offertepagina of neem contact op voor meer informatie.

BBQ in Lansingerland snel bij jou thuis

Loopt het water jou ook al in de mond? Bestel dan vandaag je barbecue in Lansingerland nog bij De Barbecue Boer. Geniet van de lekkerste en meest verse ingrediënten en stel jouw barbecuepakketten geheel naar eigen wens samen, voor verrassend lage prijzen. Bovendien ben je altijd flexibel. Komt het toch niet uit? Dan kun je je reservering tot twee dagen voor datum nog aanpassen. Vraag nu je offerte aan of bestel alles voor jouw barbecue thuisbezorgd in Lansingerland gewoon online.