Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Lichtenvoorde

Laat een barbecue in Lichtenvoorde thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Lichtenvoorde
Lichtenvoorde

Een onbezorgde avond? Laat een barbecue thuisbezorgen in Lichtenvoorde! Wij regelen de BBQ van a tot z voor je. Hier heb je zelf geen omkijken naar.

Het concept van De Barbecue Boer is heel simpel. Jij bestelt, wij verzorgen. Wij maken graag onze klanten blij en dat zie je terug in onze service. De BBQ pakketten die wij aanbieden zijn met liefde samengesteld en de service die wij bieden is altijd gericht op de klant. Een barbecue aan huis van a tot z geregeld.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Bij De Barbecue Boer kies je uit BBQ pakketten die onze koks zorgvuldig hebben samengesteld. Hier geniet je van vers vlees van de slager, verse vis van de lokale visboer en heerlijke groenten en fruit. Ook zorgen wij ervoor dat het stokbrood altijd lekker knapperig is. Een verse, overheerlijke barbecue thuisbezorgd Lichtenvoorde voor je hele gezelschap. Omdat wij verschillende BBQ pakketten hebben, is er voor ieder altijd wat wils. Bij ons kies je voor je barbecue in Lichtenvoorde uit een luxe BBQ pakket met meerdere soorten vlees. Eten jij of je gasten vegetarisch? Dan bestel je ons vegetarische BBQ pakket of het groenten en fruit BBQ pakket!

BBQ in Lichtenvoorde voor jouw bedrijf

Op zoek naar een originele activiteit voor het volgende bedrijfsfeest? Organiseer dan eenvoudig een heerlijke, compleet verzorgde BBQ in Lichtenvoorde met behulp van de service van De Barbecue Boer. Ook beschikbaar voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen. Daarbij is het zelfs mogelijk gebruik te maken van één van onze BBQ-chefs, die op professionele wijze de heerlijkste gerechten klaarmaakt. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met onze barbecuepakketten en gasbarbecues. Elke barbecue is geschikt voor maar liefst 28 personen, dus je maakt ook zelf eenvoudig en snel heerlijke vlees, vis of vegetarische gerechten klaar met collega’s tijdens jouw barbecue in Lichtenvoorde. Jouw barbecue thuisbezorgd in Lichtenvoorde? Vraag een offerte aan via onze offertepagina of neem contact op voor meer informatie.

Wij bezorgen jouw barbecue graag bij je aan huis. Omdat wij leveren in tijdvakken, hoef je niet de hele dag thuis te blijven om op je bestelling te wachten. Na de barbecue zet je simpelweg de afwas en barbecue buiten. Wij komen het voor je ophalen. Een barbecue zonder zorgen.