Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Lingewaard

Laat een barbecue in Lingewaard thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Lingewaard
Lingewaard

Krijg je vrienden of familie over de vloer voor een heerlijke barbecue? Wij regelen jouw barbecue thuisbezorgd Lingewaard volledig voor je. Jij mag relaxen, wij zorgen dat alles klaarstaat!

Van het inslaan van het vlees bij de slager tot de afwas na afloop, De Barbecue Boer voorziet in al jouw wensen. Een gezellige en relaxte avond voor iedereen, daar helpen wij graag bij. Je hebt zelfs maar één taak en dat is het uitnodigen van de juiste mensen. Trommel je vrienden en familie maar op, want jullie hebben een gezellig barbecue avondje voor de boeg. Zo geniet jij, zonder al het gestress en gedoe eromheen, van een barbecue thuisbezorgd Lingewaard.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ Lingewaard bij jou thuis

Als je kiest voor de service van De Barbecue Boer kies je altijd voor kwaliteit. Met meer dan tien verschillende luxe barbecuepakketten vind je altijd wel iets dat bij jou en je gezelschap past. Neem bijvoorbeeld een luxe barbecuepakket met het lekkerste vlees, of ga juist voor een selectie topkwaliteit vis met het vispakket als je kiest voor een barbecue huren in Lingewaard. Je voegt geheel naar eigen smaak extra zaken toe, zoals toetjes, dranken of extra salades of stokbrood. Ook voor de kleine eters, vegetariërs of gasten met een glutenallergie is er volop keuze. Zo kan iedereen aanschuiven bij jouw barbecue in Lingewaard.

Zorgeloos genieten: barbecue thuisbezorgd in Lingewaard

Of je nu voor een kleine groep of groot gezelschap een BBQ in Lingewaard wilt organiseren, De Barbecue Boer staat voor je klaar. Voor meer informatie over een barbecue thuisbezorgd in Lingewaard voor een grote groep kun je eenvoudig een offerte aanvragen via de offertepagina. Ook voor grote gezelschappen leveren wij graag alles wat je nodig hebt: barbecuepakketten, gasbarbecues en zelfs een chef die jouw gerechten voor je klaarmaakt. Dat is nog eens zorgeloos genieten! Kies ook voor een heerlijke barbecue in Lingewaard, ook voor jouw volgende bedrijfsfeest. Grote bedrijven zoals Karwei, zorginstellingen en sportclubs maken al veelvuldig gebruik van onze service.

Jouw barbecue thuisbezorgd Lingewaard bestel je eenvoudig en snel bij De Barbecue Boer. Geleverd met een professionele gasbarbecue, overheerlijk slagersvlees, vers stokbrood en gezonde salades. Zo heb je een gevarieerde barbecue en kunnen jouw gasten genieten van het eten.