Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Lopik

Laat een barbecue in Lopik thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Lopik
Lopik

Yes, mooi weer op komst! Nodig je vrienden uit en zet de BBQ maar alvast aan. Op mooie zomerdagen is half Nederland in hun tuin aan het barbecueën. Maar ook ’s winters gaan de échte fans gewoon door. Barbecueën kan namelijk het hele jaar door! Je bestelt je barbecue thuisbezorgd Lopik bij De Barbecue Boer.

Barbecue Lopik zonder afwas

Jouw BBQ in Lopik organiseer je bijzonder eenvoudig met behulp van De Barbecue Boer. Je bestelt het barbecuepakket van jouw voorkeur met vis, vlees, sausjes en salades of een vegetarische versie online en laat deze gewoon bij je thuisbezorgen. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen heerlijke ingrediënten krijgt voor je barbecue in Lopik, maar leveren meteen ook borden, bestek en de barbecue zelf. Die halen we na de tijd gratis op, zodat je geen afwas hoeft te doen. Zo kun je een barbecue huren in Lopik zonder gedoe, en optimaal genieten van een zomeravond lang barbecueën met vrienden, familie of collega’s. Liever een barbecue in Schoonhoven of BBQ Oudewater? Ook daar leveren we!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Volop keuze BBQ Lopik

De Barbecue Boer levert een groot aantal verschillende barbecuepakketten voor een gezellige en smakelijke barbecue in Lopik. Je kunt barbecue huren in Lopik inclusief ingrediënten als je met vijf personen wilt eten, maar meer kan natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor het Voorjaars Barbecue Pakket, o.a. met lamskotelet en heerlijke voorjaarsgroenten, zoals asperges. Liever een traditionele barbecue? Dan ga je uiteraard voor het Basis BBQ Pakket. Welke je ook kiest, je kunt elk pakket aanpassen. Voor vegetariërs, de kleine eters of als je liever geen gluten eet. Alle opties worden gewoon inclusief barbecue thuisbezorgd in Lopik.

BBQ in Lopik voor jouw bedrijf

Op zoek naar een originele activiteit voor het volgende bedrijfsfeest? Organiseer dan eenvoudig een heerlijke, compleet verzorgde BBQ in Lopik met behulp van de service van De Barbecue Boer. Ook beschikbaar voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen. Daarbij is het zelfs mogelijk gebruik te maken van één van onze BBQ-chefs, die op professionele wijze de heerlijkste gerechten klaarmaakt. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met onze barbecuepakketten en gasbarbecues. Elke barbecue is geschikt voor maar liefst 28 personen, dus je maakt ook zelf eenvoudig en snel heerlijke vlees, vis of vegetarische gerechten klaar met collega’s tijdens jouw barbecue in Lopik. Jouw barbecue thuisbezorgd in Lopik? Vraag een offerte aan via onze offertepagina of neem contact op voor meer informatie.

BBQ in Lopik snel bij jou thuis

Loopt het water jou ook al in de mond? Bestel dan vandaag je barbecue in Lopik nog bij De Barbecue Boer. Geniet van de lekkerste en meest verse ingrediënten en stel jouw barbecuepakketten geheel naar eigen wens samen, voor verrassend lage prijzen. Bovendien ben je altijd flexibel. Komt het toch niet uit? Dan kun je je reservering tot twee dagen voor datum nog aanpassen. Vraag nu je offerte aan of bestel alles voor jouw barbecue thuisbezorgd in Lopik gewoon online.