Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Meppel

Laat een barbecue in Meppel thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Meppel
Meppel

BBQ in Meppel organiseren

Een barbecue in Meppel organiseren hoeft niet veel werk te zijn als je kiest voor de compleet verzorgde barbecuepakketten van De Barbecue Boer. Met vlees van de slager, vis van de visboer of heerlijke vegetarische snacks. Geleverd als complete BBQ in Meppel met sausjes en salades en professionele gasbarbecue. Nadien wordt alles opgehaald, dus geen afwas achteraf.

Eenvoudig een barbecue huren in Meppel inclusief ingrediënten

Geen barbecue in huis maar wil je toch graag een barbecue in Meppel organiseren? Bestel dan gewoon alles wat je nodig hebt bij De Barbecue Boer. Wij brengen graag alles voor jouw BBQ in Meppel bij jou thuis. Liever een barbecue in Staphorst of Steenwijkerland? Dat kan ook! Je huurt eenvoudig een professionele barbecue, waarbij je uiteraard ook verse ingrediënten voor je barbecue geleverd krijgt. Wij halen alles na de tijd weer op, ook het meegeleverde bestek en de borden. Zo kun je volop nagenieten van jouw barbecue zonder dat de afwas op je staat te wachten.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Ga je binnenkort barbecueën met familie, vrienden of collega’s? Gezellig! Bij een barbecue komt vaak heel wat geregel kijken. De boodschappen: hoe veel moet ik halen? De barbecue schoonmaken van de vorige keer. De afwas na afloop. De Barbecue Boer neemt dit allemaal uit handen! Wij regelen jouw barbecue in Meppel volledig. Wij doen de boodschappen, bereiden het vlees, de salades en het verse brood. Je hoeft zelf niet op pad: wij komen de volledige barbecue bij je thuis brengen én halen de afwas na afloop bij je op. Een onbezorgde barbecue thuisbezorgd Meppel, die vind je bij De Barbecue Boer!

BBQ in Meppel voor jouw bedrijf

Op zoek naar een originele activiteit voor het volgende bedrijfsfeest? Organiseer dan eenvoudig een heerlijke, compleet verzorgde BBQ in Meppel met behulp van de service van De Barbecue Boer. Ook beschikbaar voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen. Daarbij is het zelfs mogelijk gebruik te maken van één van onze BBQ-chefs, die op professionele wijze de heerlijkste gerechten klaarmaakt. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met onze barbecuepakketten en gasbarbecues. Elke barbecue is geschikt voor maar liefst 28 personen, dus je maakt ook zelf eenvoudig en snel heerlijke vlees, vis of vegetarische gerechten klaar met collega’s tijdens jouw barbecue in Meppel. Jouw barbecue thuisbezorgd in Meppel? Vraag een offerte aan via onze offertepagina of neem contact op voor meer informatie.

Bestel jouw BBQ in Meppel nu

Wil je alles in huis hebben voor de volgende mooie zomerdag? Bestel jouw barbecue in Meppel dan vandaag nog. De meest verse ingrediënten en heerlijkste salades staan inclusief barbecue zo snel mogelijk bij jou op de stoep. Smullen maar! Regel alles wat je nodig hebt vandaag nog via de website, voordelig, flexibel en snel.