Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Middelburg

Laat een barbecue in Middelburg thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Middelburg
Middelburg

Jouw heerlijke BBQ in Middelburg thuisbezorgd

Zelf alles in huis halen voor een barbecue in Middelburg kost veel tijd. Waarom laat je je barbecue inclusief alle ingrediënten niet gewoon thuisbezorgen? Bij De Barbecue Boer bestel je alles wat je nodig hebt in een handomdraai: vlees van de slager, vis van de visboer, salades, sauzen en stokbrood. Ruime keuze uit barbecuepakketten, geleverd inclusief gasbarbecue, borden en bestek.

Compleet verzorgde barbecue in Middelburg 

Barbecueën met vrienden of familie is heerlijk, vooral op een lange zomeravond. Laat De Barbecue Boer voor jouw volgende barbecue in Middelburg het werk doen en bestel jouw barbecue inclusief barbecuepakket, bestek en borden bij De Barbecue Boer. Zo geniet jij van een BBQ in Middelburg zonder enige voorbereidingen te hoeven treffen. Zelfs de afwas halen wij na de tijd op. Met ruime keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades heeft iedereen meer dan genoeg. Geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,5 geven! Nog een voordeel? Omdat wij door heel Nederland leveren, is ook een barbecue in Vlissingen zo geregeld!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Keuze BBQ Middelburg

Het ruime assortiment van De Barbecue Boer maakt het eenvoudig een keuze te maken. Houd je van luxe vlees? Dan kies je natuurlijk het luxe barbecuepakket, boordevol heerlijke shaslick, biefstuk en hamburgers. Liever een gemixt pakket? Dan is het voorjaarspakket een prima optie, met vlees, vis en volop salade en groenten uit het seizoen. Je kiest zelf of je extra ingrediënten wilt toevoegen. Zo stel je het pakket samen naar jouw wensen. Jouw complete barbecue wordt thuisbezorgd in Middelburg wanneer jij dat wilt, voor een perfecte barbecue bij jou thuis. Een barbecue huren in Middelburg was nog nooit zó lekker en eenvoudig.

Barbecue thuisbezorgd in Middelburg voor bedrijven

Bij De Barbecue Boer kun je al terecht als je met 5 personen wilt barbecueën, maar ook voor grote groepen staat De Barbecue Boer klaar. Met de complete barbecuepakketten en professionele gasbarbecues organiseer je eenvoudig een spetterend bedrijfsfeest. Bovendien kun je zelfs gebruik maken van de diensten van één van onze BBQ-chefs. Deze maakt al jouw barbecuegerechten klaar zoals je nog nooit hebt geproefd bij een BBQ in Middelburg. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via onze offertepagina. Diverse sportclubs, campings en zorginstellingen in Nederland gingen je voor en hebben al volop genoten van een heerlijke, ambachtelijke barbecue in Middelburg.

Alles voor jouw BBQ in Middelburg in huis

Probeer de service van De Barbecue Boer ook eens uit en laat alles voor jouw barbecue in Middelburg gewoon thuisbezorgen. Je geniet van een zeer ruim assortiment verse, ambachtelijke producten die je zelf klaarmaakt op één van onze professionele gasbarbecues. En, na de tijd geen afwas! Bestel alles voor jouw barbecue in Middelburg vandaag nog eenvoudig online.