Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Midden-Delfland

Laat een barbecue in Midden-Delfland thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Midden-Delfland
Midden-Delfland

Zin in een BBQ in Midden-Delfland?

Wil jij de aankomende dagen lekker barbecueën met vrienden of familie maar heb je geen barbecue? Of kom je tijd tekort om inkopen te doen? Bestel dan gewoon jouw barbecue in Midden-Delfland bij De Barbecue Boer. Je barbecue wordt thuisbezorgd in Midden-Delfland, inclusief alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond: vers vlees, verse vis, salades, stokbrood en sausjes. Nadien halen wij alles op, dus de afwas kun je laten staan!

Barbecue in Midden-Delfland compleet laten bezorgen

De Barbecue Boer bezorgt graag alles voor een complete barbecue in Midden-Delfland bij jou thuis. Je hebt ruime keuze uit barbecuepakketten – ook vegetarisch. Wij leveren de heerlijkste ingrediënten, maar ook de barbecue zelf en borden en bestek. Nadien halen we alles weer op, zodat je niet met de afwas blijft zitten. Je maakt zelf alle gerechten klaar op de professionele gasbarbecue of je maakt gebruik van de diensten van één van onze BBQ-chefs. Hoe dan ook, met De Barbecue Boer wordt jouw BBQ in Midden-Delfland pas echt een feestje! Wil je liever je barbecue in Rotterdam compleet laten bezorgen? Geen probleem, De Barbecue Boer levert in heel Nederland. 

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ in Midden-Delfland voor visliefhebbers

Denk jij bij een overheerlijke barbecue in Midden-Delfland ook aan een tafel vol vlees? Natuurlijk is dat mogelijk als je van plan bent een barbecue te huren in Midden-Delfland, bij De Barbecue Boer. Maar wist je dat De Barbecue Boer ook volop vis en andere heerlijke ingrediënten aanbiedt? Kies bijvoorbeeld het vispakket, vol kabeljauwfilet, tong en een smakelijke gambaspies. Hiermee voelt je barbecue net even wat unieker aan. Zit er een vegetarische eter tussen je gasten? Ook dan biedt De Barbecue Boer meer dan genoeg opties, met bijvoorbeeld het vegetarische barbecuepakket of het barbecuepakket vol groenten en fruit, voor een onvergetelijke BBQ in Midden-Delfland. Elk pakket is bovendien aan te vullen met extra’s, zoals drankjes, meer vlees of salades.

BBQ in Midden-Delfland voor grote groepen 

Wil je een bedrijfsfeest of groot familiefeest organiseren? Denk dan ook aan de service van De Barbecue Boer. Wij leveren niet alleen aan klein gezelschappen maar ook aan grote groepen, bijvoorbeeld groepen van 50 personen. Juist dan is jouw barbecue thuisbezorgd in Midden-Delfland een ideale oplossing. Je beschikt over barbecues waar je gerechten tot 28 personen op kunt bereiden en je hoeft geen inkopen te doen. Geen wonder dat bedrijven in heel Nederland al kozen voor De Barbecue Boer voor een barbecue in Midden-Delfland, zoals sportclubs, campings en grote zorginstellingen. Maak ook kennis met De Barbecue Boer en vraag je offerte vrijblijvend op via de offertepagina.

Zeker van jouw BBQ in Midden-Delfland

Ook een barbecue huren in Midden-Delfland en wil je zeker weten dat De Barbecue Boer nog deze week bij jou op de stoep staat? Reserveer jouw barbecue en ingrediënten dan zo snel mogelijk. Je profiteert altijd van lage prijzen én je kunt je reservering tot twee dagen voor je barbecue in Midden-Delfland nog aanpassen. Bestel via de website of vraag je offerte vandaag nog aan.