Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Naaldwijk

Laat een barbecue in Naaldwijk thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Naaldwijk
Naaldwijk

Laat je BBQ in Naaldwijk thuisbezorgen

Wist je dat je alles wat jij nodig hebt voor een compleet verzorgde barbecue in Naaldwijk gewoon bij je thuis kunt laten bezorgen? Niet alleen de heerlijkste barbecuepakketten, maar ook borden, bestek en de barbecue zelf? Dat regel je bij De Barbecue Boer. Laat je BBQ in Naaldwijk gewoon thuisbezorgen en nadien ophalen, voor een avond heerlijk genieten in je eigen achtertuin.

Overheerlijke barbecue thuisbezorgd in Naaldwijk

Een feestje voorbereiden kost al genoeg tijd en energie, dus waarom zou je er niet voor kiezen een complete barbecue te huren in Naaldwijk en deze bij je thuis te laten bezorgen? De Barbecue Boer maakt het organiseren van een verjaardag, jubileum of andere feestelijke aangelegenheid heel eenvoudig. Je bestelt online het barbecuepakket van jouw keuze en je krijgt thuis alles vers geleverd, inclusief borden, bestek en barbecue. Wij halen alles nadien op. Jij geniet zonder zorgen én zonder afwas van een heerlijke BBQ in Naaldwijk. Ook in de regio leveren wij, dus een BBQ in De Lier heb je zo besteld! Verkrijgbaar vanaf 5 personen maar ook mogelijk voor grote groepen.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Bijzondere opties voor jouw BBQ in Naaldwijk

Wil je eens extra uitpakken bij je volgende barbecue in Naaldwijk? Laat dan je barbecue thuisbezorgen in Naaldwijk door De Barbecue Boer en kies uit een van de bijzondere pakketten. Neem bijvoorbeeld het boer’npakket, vol lekkere, malse, grote stukken kwaliteitsvlees. Of haal het voorjaar in huis met het voorjaarsbarbecuepakket, met onder andere lamsvlees en asperges. Met meer dan tien heerlijke barbecuepakketten is er keuze te over. Bovendien pas je elk pakket eenvoudig aan naar jouw wensen. Zo bestel je net zo gemakkelijk een glutenvrij, halal- of vegetarisch barbecuepakket of neem je een kleine portie erbij voor de kleine eters. Zo regel je een geslaagde barbecue in Naaldwijk in een handomdraai

BBQ thuisbezorgd in Naaldwijk: ook voor grote groepen

De barbecuepakketten van De Barbecue Boer kun je al bestellen vanaf een gezelschap van 5 personen. Maar wist je dat De Barbecue Boer ook levert voor grote groepen? Daarmee is de service van De Barbecue Boer ook uitermate geschikt voor familie- of bedrijfsfeestjes. Je regelt zonder enige moeite alles wat je nodig hebt voor een heerlijke BBQ in Naaldwijk: verse ingrediënten en gasbarbecues waarmee je tot wel 28 personen kunt bedienen. Liever niet zelf de hele avond grillen? Dan zorgen wij ervoor dat één van onze BBQ-chefs de heerlijkste gerechten klaar komt maken. Zo geniet je zorgeloos van een heerlijke barbecue in Naaldwijk met collega’s, familie of vrienden.

Jouw BBQ in Naaldwijk snel geregeld

Wil jij ook samen met vrienden en familie genieten van een kruidige shaslick of sappige kabeljauwfilet van de barbecue? Bestel dan jouw barbecuepakketten en professionele barbecue vandaag nog bij De Barbecue Boer. Altijd vers, lage prijzen en bijzonder flexibel. Je past je bestelling voor je barbecue in Naaldwijk eenvoudig aan, ook tot twee dagen voor de geplande levering.