Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Nieuw-Vennep

Laat een barbecue in Nieuw-Vennep thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Nieuw-Vennep
Nieuw-Vennep

Jouw heerlijke BBQ in Nieuw-Vennep thuisbezorgd

Zelf alles in huis halen voor een barbecue in Nieuw-Vennep kost veel tijd. Waarom laat je je barbecue inclusief alle ingrediënten niet gewoon thuisbezorgen? Bij De Barbecue Boer bestel je alles wat je nodig hebt in een handomdraai: vlees van de slager, vis van de visboer, salades, sauzen en stokbrood. Ruime keuze uit barbecuepakketten, geleverd inclusief gasbarbecue, borden en bestek.

Compleet verzorgde barbecue in Nieuw-Vennep 

Barbecueën met vrienden of familie is heerlijk, vooral op een lange zomeravond. Laat De Barbecue Boer voor jouw volgende barbecue in Nieuw-Vennep het werk doen en bestel jouw barbecue inclusief barbecuepakket, bestek en borden bij De Barbecue Boer. Zo geniet jij van een BBQ in Nieuw-Vennep zonder enige voorbereidingen te hoeven treffen. Zelfs de afwas halen wij na de tijd op. Met ruime keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades heeft iedereen meer dan genoeg. Geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,5 geven! Nog een voordeel? Omdat wij door heel Nederland leveren, is ook een barbecue in Hoofddorp zo geregeld!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Ga je binnenkort barbecueën met familie, vrienden of collega’s? Gezellig! Bij een barbecue komt vaak heel wat geregel kijken. De boodschappen: hoe veel moet ik halen? De barbecue schoonmaken van de vorige keer. De afwas na afloop. De Barbecue Boer neemt dit allemaal uit handen! Wij regelen jouw barbecue in Nieuw-Vennep volledig. Wij doen de boodschappen, bereiden het vlees, de salades en het verse brood. Je hoeft zelf niet op pad: wij komen de volledige barbecue bij je thuis brengen én halen de afwas na afloop bij je op. Een onbezorgde barbecue thuisbezorgd Nieuw-Vennep, die vind je bij De Barbecue Boer!

BBQ in Nieuw-Vennep voor grote groepen 

Wil je een bedrijfsfeest of groot familiefeest organiseren? Denk dan ook aan de service van De Barbecue Boer. Wij leveren niet alleen aan klein gezelschappen maar ook aan grote groepen, bijvoorbeeld groepen van 50 personen. Juist dan is jouw barbecue thuisbezorgd in Nieuw-Vennep een ideale oplossing. Je beschikt over barbecues waar je gerechten tot 28 personen op kunt bereiden en je hoeft geen inkopen te doen. Geen wonder dat bedrijven in heel Nederland al kozen voor De Barbecue Boer voor een barbecue in Nieuw-Vennep, zoals sportclubs, campings en grote zorginstellingen. Maak ook kennis met De Barbecue Boer en vraag je offerte vrijblijvend op via de offertepagina.

Alles voor jouw BBQ in Nieuw-Vennep in huis

Probeer de service van De Barbecue Boer ook eens uit en laat alles voor jouw barbecue in Nieuw-Vennep gewoon thuisbezorgen. Je geniet van een zeer ruim assortiment verse, ambachtelijke producten die je zelf klaarmaakt op één van onze professionele gasbarbecues. En, na de tijd geen afwas! Bestel alles voor jouw barbecue in Nieuw-Vennep vandaag nog eenvoudig online.