Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Nijmegen

Laat een barbecue in Nijmegen thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Nijmegen
Nijmegen

Jouw heerlijke BBQ in Nijmegen thuisbezorgd

Zelf alles in huis halen voor een barbecue in Nijmegen kost veel tijd. Waarom laat je je barbecue inclusief alle ingrediënten niet gewoon thuisbezorgen? Bij De Barbecue Boer bestel je alles wat je nodig hebt in een handomdraai: vlees van de slager, vis van de visboer, salades, sauzen en stokbrood. Ruime keuze uit barbecuepakketten, geleverd inclusief gasbarbecue, borden en bestek.

Compleet verzorgde barbecue in Nijmegen 

Barbecueën met vrienden of familie is heerlijk, vooral op een lange zomeravond. Laat De Barbecue Boer voor jouw volgende barbecue in Nijmegen het werk doen en bestel jouw barbecue inclusief barbecuepakket, bestek en borden bij De Barbecue Boer. Zo geniet jij van een BBQ in Nijmegen zonder enige voorbereidingen te hoeven treffen. Zelfs de afwas halen wij na de tijd op. Met ruime keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades heeft iedereen meer dan genoeg. Geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,5 geven! Nog een voordeel? Omdat wij door heel Nederland leveren, is ook een barbecue in Berg en Dal zo geregeld!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ in Nijmegen: ook vegetarisch, glutenvrij en halal

Met de pakketten van De Barbecue Boer kunnen alle gasten aanschuiven, zelfs diegenen met een glutenallergie, voorkeur voor vegetarische gerechten of halal. Een barbecue huren in Nijmegen doe je eenvoudig, waarbij je dan bijvoorbeeld kiest voor het vegetarische barbecuepakket, gevuld met vegetarische saté en hamburgers en heerlijke salades. In het halalpakket vind je uitsluitend rund, kip en lamsvlees. Diverse pakketten kunnen glutenvrij geleverd worden, net als het speciale glutenvrije barbecuepakket. Deze gerechten kun je met een gerust hart bereiden tijdens jouw barbecue in Nijmegen. Voor de kleine eters zijn er ook kleine porties verkrijgbaar, zodat je nadien niet meer dan nodig overhoudt.

BBQ in Nijmegen voor jouw bedrijf

Op zoek naar een originele activiteit voor het volgende bedrijfsfeest? Organiseer dan eenvoudig een heerlijke, compleet verzorgde BBQ in Nijmegen met behulp van de service van De Barbecue Boer. Ook beschikbaar voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen. Daarbij is het zelfs mogelijk gebruik te maken van één van onze BBQ-chefs, die op professionele wijze de heerlijkste gerechten klaarmaakt. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met onze barbecuepakketten en gasbarbecues. Elke barbecue is geschikt voor maar liefst 28 personen, dus je maakt ook zelf eenvoudig en snel heerlijke vlees, vis of vegetarische gerechten klaar met collega’s tijdens jouw barbecue in Nijmegen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Nijmegen? Vraag een offerte aan via onze offertepagina of neem contact op voor meer informatie.

Alles voor jouw BBQ in Nijmegen in huis

Probeer de service van De Barbecue Boer ook eens uit en laat alles voor jouw barbecue in Nijmegen gewoon thuisbezorgen. Je geniet van een zeer ruim assortiment verse, ambachtelijke producten die je zelf klaarmaakt op één van onze professionele gasbarbecues. En, na de tijd geen afwas! Bestel alles voor jouw barbecue in Nijmegen vandaag nog eenvoudig online.