Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Noordoostpolder

Laat een barbecue in Noordoostpolder thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Noordoostpolder
Noordoostpolder

Laat je BBQ in Noordoostpolder thuisbezorgen

Wist je dat je alles wat jij nodig hebt voor een compleet verzorgde barbecue in Noordoostpolder gewoon bij je thuis kunt laten bezorgen? Niet alleen de heerlijkste barbecuepakketten, maar ook borden, bestek en de barbecue zelf? Dat regel je bij De Barbecue Boer. Laat je BBQ in Noordoostpolder gewoon thuisbezorgen en nadien ophalen, voor een avond heerlijk genieten in je eigen achtertuin.

Overheerlijke barbecue thuisbezorgd in Noordoostpolder

Een feestje voorbereiden kost al genoeg tijd en energie, dus waarom zou je er niet voor kiezen een complete barbecue te huren in Noordoostpolder en deze bij je thuis te laten bezorgen? De Barbecue Boer maakt het organiseren van een verjaardag, jubileum of andere feestelijke aangelegenheid heel eenvoudig. Je bestelt online het barbecuepakket van jouw keuze en je krijgt thuis alles vers geleverd, inclusief borden, bestek en barbecue. Wij halen alles nadien op. Jij geniet zonder zorgen én zonder afwas van een heerlijke BBQ in Noordoostpolder. Ook in de regio leveren wij, dus een BBQ in Enschede heb je zo besteld! Verkrijgbaar vanaf 5 personen maar ook mogelijk voor grote groepen.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Keuze BBQ Noordoostpolder

Het ruime assortiment van De Barbecue Boer maakt het eenvoudig een keuze te maken. Houd je van luxe vlees? Dan kies je natuurlijk het luxe barbecuepakket, boordevol heerlijke shaslick, biefstuk en hamburgers. Liever een gemixt pakket? Dan is het voorjaarspakket een prima optie, met vlees, vis en volop salade en groenten uit het seizoen. Je kiest zelf of je extra ingrediënten wilt toevoegen. Zo stel je het pakket samen naar jouw wensen. Jouw complete barbecue wordt thuisbezorgd in Noordoostpolder wanneer jij dat wilt, voor een perfecte barbecue bij jou thuis. Een barbecue huren in Noordoostpolder was nog nooit zó lekker en eenvoudig.

BBQ in Noordoostpolder voor grote groepen 

Wil je een bedrijfsfeest of groot familiefeest organiseren? Denk dan ook aan de service van De Barbecue Boer. Wij leveren niet alleen aan klein gezelschappen maar ook aan grote groepen, bijvoorbeeld groepen van 50 personen. Juist dan is jouw barbecue thuisbezorgd in Noordoostpolder een ideale oplossing. Je beschikt over barbecues waar je gerechten tot 28 personen op kunt bereiden en je hoeft geen inkopen te doen. Geen wonder dat bedrijven in heel Nederland al kozen voor De Barbecue Boer voor een barbecue in Noordoostpolder, zoals sportclubs, campings en grote zorginstellingen. Maak ook kennis met De Barbecue Boer en vraag je offerte vrijblijvend op via de offertepagina.

Jouw BBQ in Noordoostpolder snel geregeld

Wil jij ook samen met vrienden en familie genieten van een kruidige shaslick of sappige kabeljauwfilet van de barbecue? Bestel dan jouw barbecuepakketten en professionele barbecue vandaag nog bij De Barbecue Boer. Altijd vers, lage prijzen en bijzonder flexibel. Je past je bestelling voor je barbecue in Noordoostpolder eenvoudig aan, ook tot twee dagen voor de geplande levering.