Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Laat een barbecue in Nuenen, Gerwen en Nederwetten thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Nuenen, Gerwen en Nederwetten
Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Barbecue huren voor een BBQ in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Zelf geen barbecue in huis maar wel zin in een smakelijk lamsboutje van de grill? Dan kies je natuurlijk voor een compleet verzorgde barbecue huren in Nuenen, Gerwen en Nederwetten van De Barbecue Boer. Geleverd met professionele gasbarbecue, heerlijk vers vlees, vis stokbrood met sausjes en gezonde salades. Jouw barbecue thuisbezorgd kan al vanaf vijf personen.

Barbecue huren Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Bij De Barbecue Boer bestel je niet alleen overheerlijke barbecuepakketten maar laat je ook de barbecue thuisbezorgen. Zo kun je zelfs genieten van gegrilde speklapjes of boterzachte zalm van de barbecue zonder een barbecue te hoeven kopen. Bovendien halen wij de BBQ in Nuenen, Gerwen en Nederwetten nadien gratis op, net als het meegeleverde bestek en de borden. Na de tijd blijf je dus niet zitten met de afwas. Het enige wat jij hoeft te doen is volop genieten tijdens jouw barbecue in Nuenen, Gerwen en Nederwetten! Een barbecue huren in Nuenen, Gerwen en Nederwetten kan al vanaf 5 personen en is ook mogelijk voor grote groepen. Wil je een barbecue huren in Reimerswaal? Dan kan, wij bezorgen namelijk in heel Nederland.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Bijzondere opties voor jouw BBQ in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Wil je eens extra uitpakken bij je volgende barbecue in Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Laat dan je barbecue thuisbezorgen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten door De Barbecue Boer en kies uit een van de bijzondere pakketten. Neem bijvoorbeeld het boer’npakket, vol lekkere, malse, grote stukken kwaliteitsvlees. Of haal het voorjaar in huis met het voorjaarsbarbecuepakket, met onder andere lamsvlees en asperges. Met meer dan tien heerlijke barbecuepakketten is er keuze te over. Bovendien pas je elk pakket eenvoudig aan naar jouw wensen. Zo bestel je net zo gemakkelijk een glutenvrij, halal- of vegetarisch barbecuepakket of neem je een kleine portie erbij voor de kleine eters. Zo regel je een geslaagde barbecue in Nuenen, Gerwen en Nederwetten in een handomdraai

Eenvoudig een barbecue huren Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Ook als je met grote groepen wilt barbecueën kun je rekenen op De Barbecue Boer. Wij leveren ook aan groepen vanaf vijftig personen. Omdat je geen tijd en energie kwijt bent aan inkopen en voorbereiding is dit een ideale en heerlijke optie voor een bedrijfs- of verenigingsfeest. De Barbecue Boer levert regelmatig aan sportclubs, zorg- en onderwijsinstellingen.

We kunnen ons voorstellen dat je liever niet zelf staat te bakken en braden met zo’n grote groep. Daarom kun je ook kiezen voor complete service van De Barbecue Boer als je een barbecue in Nuenen, Gerwen en Nederwetten huurt. Wij zorgen ervoor dat er een professionele BBQ-chef aanwezig is die jou en je gasten voorziet van perfect gegaarde varkenslapjes, malse zalmfilet of lekkere vegetarische snacks. Je vraagt eenvoudig een offerte aan voor een barbecue voor een grote groep via onze offerte-pagina.

BBQ in Nuenen, Gerwen en Nederwetten bestellen

Wil jij de service en heerlijke barbecuepakketten van De Barbecue Boer ook uitproberen? Reserveer jouw barbecue en bestel jouw ingrediënten dan vandaag nog. Nergens anders vind je zulke ruime keuze in ingrediënten en ben je zo flexibel: je past eenvoudig je bestelling aan naar jouw wensen en je kunt tot twee dagen voor je BBQ in Nuenen, Gerwen en Nederwetten je reservering nog wijzigen. Bestellen doe je eenvoudig via de site.