Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Nunspeet

Laat een barbecue in Nunspeet thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Nunspeet
Nunspeet

Barbecue huren voor een BBQ in Nunspeet

Zelf geen barbecue in huis maar wel zin in een smakelijk lamsboutje van de grill? Dan kies je natuurlijk voor een compleet verzorgde barbecue huren in Nunspeet van De Barbecue Boer. Geleverd met professionele gasbarbecue, heerlijk vers vlees, vis stokbrood met sausjes en gezonde salades. Jouw barbecue thuisbezorgd kan al vanaf vijf personen.

Barbecue huren Nunspeet

Bij De Barbecue Boer bestel je niet alleen overheerlijke barbecuepakketten maar laat je ook de barbecue thuisbezorgen. Zo kun je zelfs genieten van gegrilde speklapjes of boterzachte zalm van de barbecue zonder een barbecue te hoeven kopen. Bovendien halen wij de BBQ in Nunspeet nadien gratis op, net als het meegeleverde bestek en de borden. Na de tijd blijf je dus niet zitten met de afwas. Het enige wat jij hoeft te doen is volop genieten tijdens jouw barbecue in Nunspeet! Een barbecue huren in Nunspeet kan al vanaf 5 personen en is ook mogelijk voor grote groepen. Wil je een barbecue huren in Elburg? Dan kan, wij bezorgen namelijk in heel Nederland.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Volop keuze voor jouw BBQ in Nunspeet

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom biedt De Barbecue Boer meer dan tien verschillende luxe barbecuepakketten aan als je kiest voor een barbecue huren in Nunspeet. Kies bijvoorbeeld het groente en fruitpakket, met heerlijke maiskolven en sappige schijven watermeloen, of ga voor een pakket boordevol verse vis: met zeebaars, kabeljauw, tong en gamba’s. Welke je ook kiest, je kunt je pakket altijd samenstellen zoals jij wilt. Bijvoorbeeld met enkele kleine porties voor kinderen, een vegetarische optie of glutenvrij. Jouw complete en unieke barbecue thuisbezorgd in Nunspeet regel je daarom natuurlijk bij De Barbecue Boer.

Barbecue thuisbezorgd in Nunspeet voor grote en kleine groepen

Samen lekker eten in een ontspannen setting: daar is een barbecue in Nunspeet heel geschikt voor. Denk bij de organisatie van een volgend (bedrijfs)feest eens aan een complete barbecue van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen kun je een volledig verzorgde BBQ in Nunspeet organiseren, waarbij alle ingrediënten en een professionele gasbarbecue gewoon bezorgd worden. Grote bedrijven zoals Karwei, onderwijsinstellingen in heel Nederland maar ook campings, maken al jaren dankbaar gebruik van deze service. Wij nemen je alle werk uit handen voor een fantastisch bedrijfsfeest met een BBQ in Nunspeet. Weten wat een barbecue in Nunspeet kost voor jouw bedrijf? Vraag voor een gezelschap vanaf 50 personen vrijblijvend een offerte aan op onze offertepagina.

BBQ in Nunspeet bestellen

Wil jij de service en heerlijke barbecuepakketten van De Barbecue Boer ook uitproberen? Reserveer jouw barbecue en bestel jouw ingrediënten dan vandaag nog. Nergens anders vind je zulke ruime keuze in ingrediënten en ben je zo flexibel: je past eenvoudig je bestelling aan naar jouw wensen en je kunt tot twee dagen voor je BBQ in Nunspeet je reservering nog wijzigen. Bestellen doe je eenvoudig via de site.