Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Oldenzaal

Laat een barbecue in Oldenzaal thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Oldenzaal
Oldenzaal

BBQ in Oldenzaal organiseren voor grote groepen

Barbecueën is een fantastische activiteit voor grote groepen, bij een jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest. De Barbecue Boer zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt en je je barbecue in Oldenzaal eenvoudig kunt organiseren. Verse ingrediënten, borden, bestek en de barbecue worden bij je thuisbezorgd en nadien gratis Losser.

Ambachtelijke barbecue thuisbezorgd in Oldenzaal 

Zelf een ambachtelijke barbecue in Oldenzaal organiseren is natuurlijk leuk om te doen, maar kost ook veel tijd en moeite. Wil je wel genieten van heerlijke vlees- of visgerechten maar geen dagen voorbereidingen treffen? Maak dan gebruik van de uitstekende service van De Barbecue Boer, gemiddeld bekroond met een 9,4! Laat je barbecue thuisbezorgen, inclusief barbecue, bestek en borden en alle ingrediënten die jij lekker vindt. Keuze uit een ruim assortiment pakketten met vers vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades. Met onze unieke, gratis ophaaldienst heb je bovendien geen afwas nadien. Ideaal voor een gemakkelijke, zorgeloze barbecue in Oldenzaal. Heb je liever een barbecue thuisbezorgd in Losser? Dat gaan we regelen!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ Oldenzaal bij jou thuis

Als je kiest voor de service van De Barbecue Boer kies je altijd voor kwaliteit. Met meer dan tien verschillende luxe barbecuepakketten vind je altijd wel iets dat bij jou en je gezelschap past. Neem bijvoorbeeld een luxe barbecuepakket met het lekkerste vlees, of ga juist voor een selectie topkwaliteit vis met het vispakket als je kiest voor een barbecue huren in Oldenzaal. Je voegt geheel naar eigen smaak extra zaken toe, zoals toetjes, dranken of extra salades of stokbrood. Ook voor de kleine eters, vegetariërs of gasten met een glutenallergie is er volop keuze. Zo kan iedereen aanschuiven bij jouw barbecue in Oldenzaal.

Zorgeloos genieten: barbecue thuisbezorgd in Oldenzaal

Of je nu voor een kleine groep of groot gezelschap een BBQ in Oldenzaal wilt organiseren, De Barbecue Boer staat voor je klaar. Voor meer informatie over een barbecue thuisbezorgd in Oldenzaal voor een grote groep kun je eenvoudig een offerte aanvragen via de offertepagina. Ook voor grote gezelschappen leveren wij graag alles wat je nodig hebt: barbecuepakketten, gasbarbecues en zelfs een chef die jouw gerechten voor je klaarmaakt. Dat is nog eens zorgeloos genieten! Kies ook voor een heerlijke barbecue in Oldenzaal, ook voor jouw volgende bedrijfsfeest. Grote bedrijven zoals Karwei, zorginstellingen en sportclubs maken al veelvuldig gebruik van onze service.

BBQ in Oldenzaal: alles snel geregeld

Als jij van de week nog een barbecue huren wilt in Oldenzaal hoef je alleen maar te bestellen via de website. Vers vlees, vis en de heerlijkste salades staan dan binnen een mum van tijd voor je deur, inclusief barbecue. Meer dan dat heb je voor een BBQ in Oldenzaal niet nodig! Natuurlijk profiteer je altijd van voordelige prijzen en een ruim assortiment aan verse kwaliteitsproducten, voor een geslaagde barbecue in Oldenzaal.