Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Olst-Wijhe

Laat een barbecue in Olst-Wijhe thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Olst-Wijhe
Olst-Wijhe

Jouw heerlijke BBQ in Olst-Wijhe thuisbezorgd

Zelf alles in huis halen voor een barbecue in Olst-Wijhe kost veel tijd. Waarom laat je je barbecue inclusief alle ingrediënten niet gewoon thuisbezorgen? Bij De Barbecue Boer bestel je alles wat je nodig hebt in een handomdraai: vlees van de slager, vis van de visboer, salades, sauzen en stokbrood. Ruime keuze uit barbecuepakketten, geleverd inclusief gasbarbecue, borden en bestek.

Compleet verzorgde barbecue in Olst-Wijhe 

Barbecueën met vrienden of familie is heerlijk, vooral op een lange zomeravond. Laat De Barbecue Boer voor jouw volgende barbecue in Olst-Wijhe het werk doen en bestel jouw barbecue inclusief barbecuepakket, bestek en borden bij De Barbecue Boer. Zo geniet jij van een BBQ in Olst-Wijhe zonder enige voorbereidingen te hoeven treffen. Zelfs de afwas halen wij na de tijd op. Met ruime keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades heeft iedereen meer dan genoeg. Geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,5 geven! Nog een voordeel? Omdat wij door heel Nederland leveren, is ook een barbecue in Heerde zo geregeld!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Heerlijke BBQ Olst-Wijhe

In het ruime assortiment barbecuepakketten zit altijd wel iets dat in de smaak valt bij je vrienden of familieleden. Neem bijvoorbeeld het boerenbarbecuepakket met flinke stukken heerlijk vlees, of kies voor een pakket met verse groenten en fruit. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld en bevat alleen de beste ingrediënten van de keurslager, de visboer en de groenteboer. Sausjes en stokbrood mogen natuurlijk niet ontbreken. Bovendien zijn alle pakketten aan te passen aan jouw wensen, zo kun je een barbecue huren in Olst-Wijhe en een deel vegetarisch laten bezorgen of glutenvrij. Alles voor een perfecte barbecue in Olst-Wijhe.

Eenvoudig een barbecue huren Olst-Wijhe

Ook als je met grote groepen wilt barbecueën kun je rekenen op De Barbecue Boer. Wij leveren ook aan groepen vanaf vijftig personen. Omdat je geen tijd en energie kwijt bent aan inkopen en voorbereiding is dit een ideale en heerlijke optie voor een bedrijfs- of verenigingsfeest. De Barbecue Boer levert regelmatig aan sportclubs, zorg- en onderwijsinstellingen.

We kunnen ons voorstellen dat je liever niet zelf staat te bakken en braden met zo’n grote groep. Daarom kun je ook kiezen voor complete service van De Barbecue Boer als je een barbecue in Olst-Wijhe huurt. Wij zorgen ervoor dat er een professionele BBQ-chef aanwezig is die jou en je gasten voorziet van perfect gegaarde varkenslapjes, malse zalmfilet of lekkere vegetarische snacks. Je vraagt eenvoudig een offerte aan voor een barbecue voor een grote groep via onze offerte-pagina.

Alles voor jouw BBQ in Olst-Wijhe in huis

Probeer de service van De Barbecue Boer ook eens uit en laat alles voor jouw barbecue in Olst-Wijhe gewoon thuisbezorgen. Je geniet van een zeer ruim assortiment verse, ambachtelijke producten die je zelf klaarmaakt op één van onze professionele gasbarbecues. En, na de tijd geen afwas! Bestel alles voor jouw barbecue in Olst-Wijhe vandaag nog eenvoudig online.