Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Oost Gelre

Laat een barbecue in Oost Gelre thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Oost Gelre
Oost Gelre

Jouw heerlijke BBQ in Oost Gelre thuisbezorgd

Zelf alles in huis halen voor een barbecue in Oost Gelre kost veel tijd. Waarom laat je je barbecue inclusief alle ingrediënten niet gewoon thuisbezorgen? Bij De Barbecue Boer bestel je alles wat je nodig hebt in een handomdraai: vlees van de slager, vis van de visboer, salades, sauzen en stokbrood. Ruime keuze uit barbecuepakketten, geleverd inclusief gasbarbecue, borden en bestek.

Compleet verzorgde barbecue in Oost Gelre 

Barbecueën met vrienden of familie is heerlijk, vooral op een lange zomeravond. Laat De Barbecue Boer voor jouw volgende barbecue in Oost Gelre het werk doen en bestel jouw barbecue inclusief barbecuepakket, bestek en borden bij De Barbecue Boer. Zo geniet jij van een BBQ in Oost Gelre zonder enige voorbereidingen te hoeven treffen. Zelfs de afwas halen wij na de tijd op. Met ruime keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades heeft iedereen meer dan genoeg. Geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,5 geven! Nog een voordeel? Omdat wij door heel Nederland leveren, is ook een barbecue in Apeldoorn zo geregeld!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Volop keuze BBQ Oost Gelre

De Barbecue Boer levert een groot aantal verschillende barbecuepakketten voor een gezellige en smakelijke barbecue in Oost Gelre. Je kunt barbecue huren in Oost Gelre inclusief ingrediënten als je met vijf personen wilt eten, maar meer kan natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor het Voorjaars Barbecue Pakket, o.a. met lamskotelet en heerlijke voorjaarsgroenten, zoals asperges. Liever een traditionele barbecue? Dan ga je uiteraard voor het Basis BBQ Pakket. Welke je ook kiest, je kunt elk pakket aanpassen. Voor vegetariërs, de kleine eters of als je liever geen gluten eet. Alle opties worden gewoon inclusief barbecue thuisbezorgd in Oost Gelre.

BBQ thuisbezorgd in Oost Gelre: ook voor grote groepen

De barbecuepakketten van De Barbecue Boer kun je al bestellen vanaf een gezelschap van 5 personen. Maar wist je dat De Barbecue Boer ook levert voor grote groepen? Daarmee is de service van De Barbecue Boer ook uitermate geschikt voor familie- of bedrijfsfeestjes. Je regelt zonder enige moeite alles wat je nodig hebt voor een heerlijke BBQ in Oost Gelre: verse ingrediënten en gasbarbecues waarmee je tot wel 28 personen kunt bedienen. Liever niet zelf de hele avond grillen? Dan zorgen wij ervoor dat één van onze BBQ-chefs de heerlijkste gerechten klaar komt maken. Zo geniet je zorgeloos van een heerlijke barbecue in Oost Gelre met collega’s, familie of vrienden.

Alles voor jouw BBQ in Oost Gelre in huis

Probeer de service van De Barbecue Boer ook eens uit en laat alles voor jouw barbecue in Oost Gelre gewoon thuisbezorgen. Je geniet van een zeer ruim assortiment verse, ambachtelijke producten die je zelf klaarmaakt op één van onze professionele gasbarbecues. En, na de tijd geen afwas! Bestel alles voor jouw barbecue in Oost Gelre vandaag nog eenvoudig online.