Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Oosterhout

Laat een barbecue in Oosterhout thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Oosterhout
Oosterhout

Krijg je vrienden of familie over de vloer voor een heerlijke barbecue? Wij regelen jouw barbecue thuisbezorgd Oosterhout volledig voor je. Jij mag relaxen, wij zorgen dat alles klaarstaat!

Overheerlijke barbecue thuisbezorgd in Oosterhout

Een feestje voorbereiden kost al genoeg tijd en energie, dus waarom zou je er niet voor kiezen een complete barbecue te huren in Oosterhout en deze bij je thuis te laten bezorgen? De Barbecue Boer maakt het organiseren van een verjaardag, jubileum of andere feestelijke aangelegenheid heel eenvoudig. Je bestelt online het barbecuepakket van jouw keuze en je krijgt thuis alles vers geleverd, inclusief borden, bestek en barbecue. Wij halen alles nadien op. Jij geniet zonder zorgen én zonder afwas van een heerlijke BBQ in Oosterhout. Ook in de regio leveren wij, dus een BBQ in Teteringen heb je zo besteld! Verkrijgbaar vanaf 5 personen maar ook mogelijk voor grote groepen.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Met ons uitgebreide aanbod BBQ-pakketten, zit er voor iedereen altijd iets lekkers bij. Voor de vegetarische gast hebben wij een vega BBQ pakket. Komen er ook kinderen? Dan hebben wij speciale kinder BBQ pakketten met aangepaste porties. Zo houd je niet een berg eten over, dat zou zonde zijn. Wij zorgen ervoor dat onze pakket altijd genoeg eten bevatten. Wil je toch wat extra vlees of salades bij bestellen? Dat kan! Ook bestel je desserts extra bij je bestelling. Het toetje mag natuurlijk niet overgeslagen worden. Je stelt dus, volledig naar eigen wens, een barbecue pakket samen.

Eenvoudig je bedrijfsfeest organiseren met een BBQ in Oosterhout

Dit jaar een geweldig bedrijfsfeest organiseren met weinig moeite? Laat dan alles wat je nodig hebt voor een smakelijke, complete en ambachtelijke barbecue in Oosterhout bij jou thuisbezorgen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Oosterhout door De Barbecue Boer maakt het mogelijk zonder enige voorbereidingen samen te genieten van een heerlijke barbecue. Je krijgt alle barbecuepakketten met heerlijke verse ingrediënten gewoon geleverd, inclusief gasbarbecue(s) en eventueel zelfs een BBQ-chef. Die bereidt alle gerechten zoals je van een professional zou verwachten. Diverse grote zorg- en onderwijsinstellingen gingen je al voor, net als sportclubs en campings in heel Nederland.

Jouw barbecue thuisbezorgd Oosterhout bestel je eenvoudig en snel bij De Barbecue Boer. Geleverd met een professionele gasbarbecue, overheerlijk slagersvlees, vers stokbrood en gezonde salades. Zo heb je een gevarieerde barbecue en kunnen jouw gasten genieten van het eten.