Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Oostzaan

Laat een barbecue in Oostzaan thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Oostzaan
Oostzaan

Laat je BBQ in Oostzaan thuisbezorgen

Wist je dat je alles wat jij nodig hebt voor een compleet verzorgde barbecue in Oostzaan gewoon bij je thuis kunt laten bezorgen? Niet alleen de heerlijkste barbecuepakketten, maar ook borden, bestek en de barbecue zelf? Dat regel je bij De Barbecue Boer. Laat je BBQ in Oostzaan gewoon thuisbezorgen en nadien ophalen, voor een avond heerlijk genieten in je eigen achtertuin.

Overheerlijke barbecue thuisbezorgd in Oostzaan

Een feestje voorbereiden kost al genoeg tijd en energie, dus waarom zou je er niet voor kiezen een complete barbecue te huren in Oostzaan en deze bij je thuis te laten bezorgen? De Barbecue Boer maakt het organiseren van een verjaardag, jubileum of andere feestelijke aangelegenheid heel eenvoudig. Je bestelt online het barbecuepakket van jouw keuze en je krijgt thuis alles vers geleverd, inclusief borden, bestek en barbecue. Wij halen alles nadien op. Jij geniet zonder zorgen én zonder afwas van een heerlijke BBQ in Oostzaan. Ook in de regio leveren wij, dus een BBQ in Zaandam heb je zo besteld! Verkrijgbaar vanaf 5 personen maar ook mogelijk voor grote groepen.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Volop keuze voor jouw BBQ in Oostzaan

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom biedt De Barbecue Boer meer dan tien verschillende luxe barbecuepakketten aan als je kiest voor een barbecue huren in Oostzaan. Kies bijvoorbeeld het groente en fruitpakket, met heerlijke maiskolven en sappige schijven watermeloen, of ga voor een pakket boordevol verse vis: met zeebaars, kabeljauw, tong en gamba’s. Welke je ook kiest, je kunt je pakket altijd samenstellen zoals jij wilt. Bijvoorbeeld met enkele kleine porties voor kinderen, een vegetarische optie of glutenvrij. Jouw complete en unieke barbecue thuisbezorgd in Oostzaan regel je daarom natuurlijk bij De Barbecue Boer.

BBQ in Oostzaan voor jouw bedrijf

Op zoek naar een originele activiteit voor het volgende bedrijfsfeest? Organiseer dan eenvoudig een heerlijke, compleet verzorgde BBQ in Oostzaan met behulp van de service van De Barbecue Boer. Ook beschikbaar voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen. Daarbij is het zelfs mogelijk gebruik te maken van één van onze BBQ-chefs, die op professionele wijze de heerlijkste gerechten klaarmaakt. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met onze barbecuepakketten en gasbarbecues. Elke barbecue is geschikt voor maar liefst 28 personen, dus je maakt ook zelf eenvoudig en snel heerlijke vlees, vis of vegetarische gerechten klaar met collega’s tijdens jouw barbecue in Oostzaan. Jouw barbecue thuisbezorgd in Oostzaan? Vraag een offerte aan via onze offertepagina of neem contact op voor meer informatie.

Jouw BBQ in Oostzaan snel geregeld

Wil jij ook samen met vrienden en familie genieten van een kruidige shaslick of sappige kabeljauwfilet van de barbecue? Bestel dan jouw barbecuepakketten en professionele barbecue vandaag nog bij De Barbecue Boer. Altijd vers, lage prijzen en bijzonder flexibel. Je past je bestelling voor je barbecue in Oostzaan eenvoudig aan, ook tot twee dagen voor de geplande levering.