Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Oud Gastel

Laat een barbecue in Oud Gastel thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9.5!

Barbecue thuisbezorgd Oud Gastel

Je barbecue van A tot Z geregeld. Dat kan De Barbecue Boer voor je verzorgen. Je bestelt een barbecue thuisbezorgd Oud Gastel zonder zorgen: wij regelen alles voor je. Van de boodschappen voor de barbecue tot de afwas na afloop.

Bij De Barbecue Boer doen we er alles aan om bij jou zo veel mogelijk uit handen te nemen. Wij leveren een volledige service. Er wordt rekening gehouden met dieetwensen, levertijden en we doen de afwas graag voor je. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat ook bent.

Maak kennis met onze BBQ service in Oud Gastel

De BBQ service van De Barbecue Boer helpt je met de organisatie van een onvergetelijke barbecue bij jou in Oud Gastel. We hebben al op velen plaatsen in Nederland een barbecue mogen afleveren en weten daarom precies wat barbecue liefhebbers wensen. Bestellen werkt als volgt. Jij geeft je wensen online door en wij gaan vervolgens aan de slag. Van bereiding tot bezorgen en het doen van de afwas.

  • Ambachtelijk vlees van de slager
  • Inclusief gasbarbecue, borden & bestek
  • Gratis bezorging en ophalen van de bestelling
  • Wijzig je bezorgdatum tot 2 dagen voor levering
Het basis barbecue pakket

Basis pakket

Voor een topprijs een complete barbecue!

Bekijk product
€18,25 p.p.
Barbecue beef en steak pakket

Beef & steak pakket

De beste keuze voor een echte vleesliefhebber!

Bekijk product
€23,95 p.p.

Vis & gamba pakket

Een heerlijke visbeleving voor op de barbecue!

Bekijk product
€22,50 p.p.
Het Boer'n barbecue pakket

Boer’n pakket

Een boerengenot, direct vanaf het land!

Bekijk product
€19,50 p.p.
Het Luxe barbecue pakket

Luxe pakket

Een luxe lekkernij voor een uitstekende prijs!

Bekijk product
€20,50 p.p.
Vlees en vis barbecue pakket

Vlees & vis pakket

Een combinatie van 's werelds beste barbecue-ingrediënten!

Bekijk product
€21,50 p.p.
Het Halal barbecue pakket

Halal pakket

Geniet van een halalbarbecue als ooit tevoren! 

Bekijk product
€19,50 p.p.
Kinder barbecue pakket

Kinder pakket

De lekkerste barbecue voor onze kleintjes!

Bekijk product
€13,50 p.p.

Alles voor een heerlijke BBQ in Oud Gastel

Geen zin in een standaard barbecue pakket? Kies dan voor een barbecue huren in Oud Gastel bij De Barbecue Boer! Geleverd met heerlijke barbecue pakketten die nét even anders zijn dan je gewend bent. Neem bijvoorbeeld het boer’n pakket met stevige, malse biefstuk en varkenshaas. Je vult je pakket gewoon aan met de ingrediënten die jij lekker vindt. Bestel bijvoorbeeld een extra salade, sauzen of voeg nog wat stukken vlees toe voor die ene grote eter. Bij De Barbecue Boer stel je altijd flexibel je eigen pakket samen, voor een gegarandeerd succesvolle barbecue in Oud Gastel.

Eenvoudig je bedrijfsfeest organiseren met een BBQ in Oud Gastel

Dit jaar een geweldig bedrijfsfeest organiseren met weinig moeite? Laat dan alles wat je nodig hebt voor een smakelijke, complete en ambachtelijke barbecue in Oud Gastel bij jou thuis bezorgen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Oud Gastel door De Barbecue Boer maakt het mogelijk zonder enige voorbereidingen samen te genieten van een heerlijke barbecue. Je krijgt alle barbecue pakketten met heerlijke verse ingrediënten gewoon geleverd, inclusief gasbarbecue(s) en eventueel zelfs een BBQ-chef. Die bereidt alle gerechten zoals je van een professional zou verwachten. Diverse grote zorg- en onderwijsinstellingen gingen je al voor, net als sportclubs en campings in heel Nederland.

Barbecue thuisbezorgd bestellen

Ben jij op zoek naar een thuisbezorgde barbecue in Oud Gastel? Bij De Barbecue Boer weet je zeker dat je goed zit. Ruim 6000 klanten beoordelen ons met een 9,4. Geen zorgen dus! En wordt er onverwachts slecht weer voorspeld? Dan kun je tot twee dagen voor levering, je bestelling gratis verplaatsen. Zo makkelijk zijn we dan ook wel weer.