Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Ouddorp

Laat een barbecue in Ouddorp thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Ouddorp
Ouddorp

BBQ in Ouddorp organiseren voor grote groepen

Barbecueën is een fantastische activiteit voor grote groepen, bij een jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest. De Barbecue Boer zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt en je je barbecue in Ouddorp eenvoudig kunt organiseren. Verse ingrediënten, borden, bestek en de barbecue worden bij je thuisbezorgd en nadien gratis Hellevoetsluis.

Ambachtelijke barbecue thuisbezorgd in Ouddorp 

Zelf een ambachtelijke barbecue in Ouddorp organiseren is natuurlijk leuk om te doen, maar kost ook veel tijd en moeite. Wil je wel genieten van heerlijke vlees- of visgerechten maar geen dagen voorbereidingen treffen? Maak dan gebruik van de uitstekende service van De Barbecue Boer, gemiddeld bekroond met een 9,4! Laat je barbecue thuisbezorgen, inclusief barbecue, bestek en borden en alle ingrediënten die jij lekker vindt. Keuze uit een ruim assortiment pakketten met vers vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades. Met onze unieke, gratis ophaaldienst heb je bovendien geen afwas nadien. Ideaal voor een gemakkelijke, zorgeloze barbecue in Ouddorp. Heb je liever een barbecue thuisbezorgd in Hellevoetsluis? Dat gaan we regelen!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Volop keuze BBQ Ouddorp

De Barbecue Boer levert een groot aantal verschillende barbecuepakketten voor een gezellige en smakelijke barbecue in Ouddorp. Je kunt barbecue huren in Ouddorp inclusief ingrediënten als je met vijf personen wilt eten, maar meer kan natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor het Voorjaars Barbecue Pakket, o.a. met lamskotelet en heerlijke voorjaarsgroenten, zoals asperges. Liever een traditionele barbecue? Dan ga je uiteraard voor het Basis BBQ Pakket. Welke je ook kiest, je kunt elk pakket aanpassen. Voor vegetariërs, de kleine eters of als je liever geen gluten eet. Alle opties worden gewoon inclusief barbecue thuisbezorgd in Ouddorp.

Wij leveren de barbecue op de gewenste datum bij je thuis af. Om er zeker van te zijn dat je thuis bent op het juiste moment, sturen wij een dag van tevoren een e-mail of sms met het tijdvak. Zo weet je precies wanneer je ons kunt verwachten. Hierdoor is het niet nodig om de hele dag thuis te blijven. Dat scheelt weer! Tot twee dagen voor de levering is het mogelijk om je bestelling te wijzigen. Is er slecht weer voorspeld of komen er onverwachts meer gasten? Dan verplaats of wijzig je je barbecue thuisbezorgd in Ouddorp eenvoudig.

BBQ in Ouddorp: alles snel geregeld

Als jij van de week nog een barbecue huren wilt in Ouddorp hoef je alleen maar te bestellen via de website. Vers vlees, vis en de heerlijkste salades staan dan binnen een mum van tijd voor je deur, inclusief barbecue. Meer dan dat heb je voor een BBQ in Ouddorp niet nodig! Natuurlijk profiteer je altijd van voordelige prijzen en een ruim assortiment aan verse kwaliteitsproducten, voor een geslaagde barbecue in Ouddorp.