Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Overbetuwe

Laat een barbecue in Overbetuwe thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Overbetuwe
Overbetuwe

BBQ in Overbetuwe organiseren

Een barbecue in Overbetuwe organiseren hoeft niet veel werk te zijn als je kiest voor de compleet verzorgde barbecuepakketten van De Barbecue Boer. Met vlees van de slager, vis van de visboer of heerlijke vegetarische snacks. Geleverd als complete BBQ in Overbetuwe met sausjes en salades en professionele gasbarbecue. Nadien wordt alles opgehaald, dus geen afwas achteraf.

Eenvoudig een barbecue huren in Overbetuwe inclusief ingrediënten

Geen barbecue in huis maar wil je toch graag een barbecue in Overbetuwe organiseren? Bestel dan gewoon alles wat je nodig hebt bij De Barbecue Boer. Wij brengen graag alles voor jouw BBQ in Overbetuwe bij jou thuis. Liever een barbecue in Elst of Bemmel? Dat kan ook! Je huurt eenvoudig een professionele barbecue, waarbij je uiteraard ook verse ingrediënten voor je barbecue geleverd krijgt. Wij halen alles na de tijd weer op, ook het meegeleverde bestek en de borden. Zo kun je volop nagenieten van jouw barbecue zonder dat de afwas op je staat te wachten.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Bij het doorgeven van je bestelling heb je de keuze uit diverse bbq-pakketten. We willen jullie graag de mogelijkheid bieden om ruim te kiezen, daarom kun je kiezen uit acht verschillende pakketten. Zo zorgen we ervoor dat de barbecue voor elke gast bij jou in Overbetuwe naar wens is. Mocht je een enorme fan van vlees zijn, dan is het boer’n bbq pakket echt iets voor jou met forse stukken vlees.


Hou je meer van vis? Kies dan voor het vis bbq pakket. Met vijf verschillende soorten verse vis. Ook wanneer je liever geen vlees of vis neemt, hebben wij een speciaal groente fruit bbq pakket. Voor als je vegetarisch of glutenvrij wil eten. Ook met speciale dieetwensen wordt rekening gehouden. Hiervoor bieden wij een kinder bbq pakket, vegetarisch bbq pakket, halal bbq pakket en glutenvrij bbq pakket aan.


BEKIJK ALLE BBQ PAKKETTEN

Eenvoudig je bedrijfsfeest organiseren met een BBQ in Overbetuwe

Dit jaar een geweldig bedrijfsfeest organiseren met weinig moeite? Laat dan alles wat je nodig hebt voor een smakelijke, complete en ambachtelijke barbecue in Overbetuwe bij jou thuisbezorgen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Overbetuwe door De Barbecue Boer maakt het mogelijk zonder enige voorbereidingen samen te genieten van een heerlijke barbecue. Je krijgt alle barbecuepakketten met heerlijke verse ingrediënten gewoon geleverd, inclusief gasbarbecue(s) en eventueel zelfs een BBQ-chef. Die bereidt alle gerechten zoals je van een professional zou verwachten. Diverse grote zorg- en onderwijsinstellingen gingen je al voor, net als sportclubs en campings in heel Nederland.

Bestel jouw BBQ in Overbetuwe nu

Wil je alles in huis hebben voor de volgende mooie zomerdag? Bestel jouw barbecue in Overbetuwe dan vandaag nog. De meest verse ingrediënten en heerlijkste salades staan inclusief barbecue zo snel mogelijk bij jou op de stoep. Smullen maar! Regel alles wat je nodig hebt vandaag nog via de website, voordelig, flexibel en snel.