Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Pijnacker-Nootdorp

Laat een barbecue in Pijnacker-Nootdorp thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Pijnacker-Nootdorp
Pijnacker-Nootdorp

Verras je vrienden en familie met een BBQ in Pijnacker-Nootdorp

Heb je binnenkort iets te vieren en wil je dat op smakelijke wijze doen? Organiseer dan een heerlijke barbecue in een handomdraai en bestel je vers bereide barbecue bij De Barbecue Boer. Jouw barbecue in Pijnacker-Nootdorp regel je supersnel. Je bestelt de barbecue van jouw voorkeur en laat deze thuisbezorgen. Je ontvangt niet alleen een pakket met heerlijk vlees, vis en groenten maar ook een professionele barbecue waarmee je alle gerechten klaarmaakt.

Barbecue Pijnacker-Nootdorp zonder afwas

Jouw BBQ in Pijnacker-Nootdorp organiseer je bijzonder eenvoudig met behulp van De Barbecue Boer. Je bestelt het barbecuepakket van jouw voorkeur met vis, vlees, sausjes en salades of een vegetarische versie online en laat deze gewoon bij je thuisbezorgen. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen heerlijke ingrediënten krijgt voor je barbecue in Pijnacker-Nootdorp, maar leveren meteen ook borden, bestek en de barbecue zelf. Die halen we na de tijd gratis op, zodat je geen afwas hoeft te doen. Zo kun je een barbecue huren in Pijnacker-Nootdorp zonder gedoe, en optimaal genieten van een zomeravond lang barbecueën met vrienden, familie of collega’s. Liever een barbecue in Pijnacker of BBQ Nootdorp? Ook daar leveren we!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Volop keuze BBQ Pijnacker-Nootdorp

De Barbecue Boer levert een groot aantal verschillende barbecuepakketten voor een gezellige en smakelijke barbecue in Pijnacker-Nootdorp. Je kunt barbecue huren in Pijnacker-Nootdorp inclusief ingrediënten als je met vijf personen wilt eten, maar meer kan natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor het Voorjaars Barbecue Pakket, o.a. met lamskotelet en heerlijke voorjaarsgroenten, zoals asperges. Liever een traditionele barbecue? Dan ga je uiteraard voor het Basis BBQ Pakket. Welke je ook kiest, je kunt elk pakket aanpassen. Voor vegetariërs, de kleine eters of als je liever geen gluten eet. Alle opties worden gewoon inclusief barbecue thuisbezorgd in Pijnacker-Nootdorp.

Of je nu een echte vleeseter bent, houdt van een lekker visje op de barbecue óf juist helemaal geen vlees wilt: bij De Barbecue Boer vind je een pakket dat bij je past. Je kiest namelijk uit verschillende BBQ pakketten, variërend van een luxe BBQ pakket tot een vegetarisch pakket. Bij elk pakket leveren wij huisgemaakte salades, knapperig stokbrood, de heerlijkste sauzen én een gasbarbecue. Wij zorgen ervoor dat het altijd genoeg is. Wil je toch wat extra’s bestellen? Geen probleem, je voegt eenvoudig extra salades, vlees, dranken of vlees toe aan je barbecue thuisbezorgd Pijnacker-Nootdorp.

BBQ in Pijnacker-Nootdorp snel bij jou thuis

Loopt het water jou ook al in de mond? Bestel dan vandaag je barbecue in Pijnacker-Nootdorp nog bij De Barbecue Boer. Geniet van de lekkerste en meest verse ingrediënten en stel jouw barbecuepakketten geheel naar eigen wens samen, voor verrassend lage prijzen. Bovendien ben je altijd flexibel. Komt het toch niet uit? Dan kun je je reservering tot twee dagen voor datum nog aanpassen. Vraag nu je offerte aan of bestel alles voor jouw barbecue thuisbezorgd in Pijnacker-Nootdorp gewoon online.