Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Raamsdonksveer

Laat een barbecue in Raamsdonksveer thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Raamsdonksveer
Raamsdonksveer

Jouw heerlijke BBQ in Raamsdonksveer thuisbezorgd

Zelf alles in huis halen voor een barbecue in Raamsdonksveer kost veel tijd. Waarom laat je je barbecue inclusief alle ingrediënten niet gewoon thuisbezorgen? Bij De Barbecue Boer bestel je alles wat je nodig hebt in een handomdraai: vlees van de slager, vis van de visboer, salades, sauzen en stokbrood. Ruime keuze uit barbecuepakketten, geleverd inclusief gasbarbecue, borden en bestek.

Compleet verzorgde barbecue in Raamsdonksveer 

Barbecueën met vrienden of familie is heerlijk, vooral op een lange zomeravond. Laat De Barbecue Boer voor jouw volgende barbecue in Raamsdonksveer het werk doen en bestel jouw barbecue inclusief barbecuepakket, bestek en borden bij De Barbecue Boer. Zo geniet jij van een BBQ in Raamsdonksveer zonder enige voorbereidingen te hoeven treffen. Zelfs de afwas halen wij na de tijd op. Met ruime keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades heeft iedereen meer dan genoeg. Geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,5 geven! Nog een voordeel? Omdat wij door heel Nederland leveren, is ook een barbecue in Geertruidenberg zo geregeld!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Volop keuze BBQ Raamsdonksveer

De Barbecue Boer levert een groot aantal verschillende barbecuepakketten voor een gezellige en smakelijke barbecue in Raamsdonksveer. Je kunt barbecue huren in Raamsdonksveer inclusief ingrediënten als je met vijf personen wilt eten, maar meer kan natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor het Voorjaars Barbecue Pakket, o.a. met lamskotelet en heerlijke voorjaarsgroenten, zoals asperges. Liever een traditionele barbecue? Dan ga je uiteraard voor het Basis BBQ Pakket. Welke je ook kiest, je kunt elk pakket aanpassen. Voor vegetariërs, de kleine eters of als je liever geen gluten eet. Alle opties worden gewoon inclusief barbecue thuisbezorgd in Raamsdonksveer.

Als bedrijf kiezen voor een traiteur in Raamsdonksveer

Zeker als bedrijf, kan het een uitdaging zijn om al je medewerkers te voorzien van heerlijk eten van kwaliteit. Een bedrijfsfeest organiseren is een goede manier om je medewerkers te belonen voor het harde werken. En hoe doe je dit beter dan met goed eten? Bestel daarom bij een traiteur in Raamsdonksveer voor jouw bedrijf. Je kunt bij De Buffetten Boer terecht voor grote groepen vanaf 30 personen. Hiervoor vraag je vrijblijvend een offerte aan via de offertepagina. Wij hebben al veel bedrijven mogen voorzien van een compleet verzorgd buffet, waaronder Karwei, voetbalverenigingen en zorginstellingen.

Alles voor jouw BBQ in Raamsdonksveer in huis

Probeer de service van De Barbecue Boer ook eens uit en laat alles voor jouw barbecue in Raamsdonksveer gewoon thuisbezorgen. Je geniet van een zeer ruim assortiment verse, ambachtelijke producten die je zelf klaarmaakt op één van onze professionele gasbarbecues. En, na de tijd geen afwas! Bestel alles voor jouw barbecue in Raamsdonksveer vandaag nog eenvoudig online.