Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Reimerswaal

Laat een barbecue in Reimerswaal thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Reimerswaal
Reimerswaal

Wil je geen omkijken hebben naar je barbecue? Wij nemen graag alles uit handen: van de boodschappen tot de afwas. Zo kan jij volop genieten van een gezellige avond met een barbecue thuisbezorgd Reimerswaal.

Eenvoudig een barbecue huren in Reimerswaal inclusief ingrediënten

Geen barbecue in huis maar wil je toch graag een barbecue in Reimerswaal organiseren? Bestel dan gewoon alles wat je nodig hebt bij De Barbecue Boer. Wij brengen graag alles voor jouw BBQ in Reimerswaal bij jou thuis. Liever een barbecue in Borsele of Rijen? Dat kan ook! Je huurt eenvoudig een professionele barbecue, waarbij je uiteraard ook verse ingrediënten voor je barbecue geleverd krijgt. Wij halen alles na de tijd weer op, ook het meegeleverde bestek en de borden. Zo kun je volop nagenieten van jouw barbecue zonder dat de afwas op je staat te wachten.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ Reimerswaal: alle pakketten

Bij De Barbecue Boer vind je traditionele barbecuepakketten en verrassende opties, zoals het compleet vegetarische barbecuepakket of het pakket met veel groenten en fruit. Je past het pakket van jouw keuze eenvoudig aan door extra ingrediënten of producten toe te voegen. Zo bestel je eenvoudig extra vlees, dranken of salades. Je kunt al vanaf 5 personen bestellen, maar onze pakketten kunnen ook geleverd worden bij een barbecue in Reimerswaal voor grote groepen. Vanaf een groep van 50 man vraag je gewoon eenvoudig een offerte aan via de website. Ongeacht het aantal gasten, wij zorgen ervoor dat jouw barbecue thuisbezorgd wordt in Reimerswaal, voor een heerlijke avond grillen.

Zorgeloos genieten: barbecue thuisbezorgd in Reimerswaal

Of je nu voor een kleine groep of groot gezelschap een BBQ in Reimerswaal wilt organiseren, De Barbecue Boer staat voor je klaar. Voor meer informatie over een barbecue thuisbezorgd in Reimerswaal voor een grote groep kun je eenvoudig een offerte aanvragen via de offertepagina. Ook voor grote gezelschappen leveren wij graag alles wat je nodig hebt: barbecuepakketten, gasbarbecues en zelfs een chef die jouw gerechten voor je klaarmaakt. Dat is nog eens zorgeloos genieten! Kies ook voor een heerlijke barbecue in Reimerswaal, ook voor jouw volgende bedrijfsfeest. Grote bedrijven zoals Karwei, zorginstellingen en sportclubs maken al veelvuldig gebruik van onze service.

Ga je binnenkort barbecueën? Dan bestel je eenvoudig via onze website. Je selecteert de gewenste BBQ-pakketten, kiest een leverdatum en je bestelt. Zo simpel is het! In slechts een paar klikken heb jij een volledige barbecue geregeld. Wij gaan gelijk voor je aan de slag, jij kunt relaxen.