Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Rijssen

Laat een barbecue in Rijssen thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Rijssen
Rijssen

BBQ in Rijssen organiseren voor grote groepen

Barbecueën is een fantastische activiteit voor grote groepen, bij een jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest. De Barbecue Boer zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt en je je barbecue in Rijssen eenvoudig kunt organiseren. Verse ingrediënten, borden, bestek en de barbecue worden bij je thuisbezorgd en nadien gratis Rijssen-Holten.

Van het inslaan van het vlees bij de slager tot de afwas na afloop, De Barbecue Boer voorziet in al jouw wensen. Een gezellige en relaxte avond voor iedereen, daar helpen wij graag bij. Je hebt zelfs maar één taak en dat is het uitnodigen van de juiste mensen. Trommel je vrienden en familie maar op, want jullie hebben een gezellig barbecue avondje voor de boeg. Zo geniet jij, zonder al het gestress en gedoe eromheen, van een barbecue thuisbezorgd Rijssen.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Bij De Barbecue Boer kies je uit BBQ pakketten die onze koks zorgvuldig hebben samengesteld. Hier geniet je van vers vlees van de slager, verse vis van de lokale visboer en heerlijke groenten en fruit. Ook zorgen wij ervoor dat het stokbrood altijd lekker knapperig is. Een verse, overheerlijke barbecue thuisbezorgd Rijssen voor je hele gezelschap. Omdat wij verschillende BBQ pakketten hebben, is er voor ieder altijd wat wils. Bij ons kies je voor je barbecue in Rijssen uit een luxe BBQ pakket met meerdere soorten vlees. Eten jij of je gasten vegetarisch? Dan bestel je ons vegetarische BBQ pakket of het groenten en fruit BBQ pakket!

BBQ in Rijssen voor jouw bedrijf

Op zoek naar een originele activiteit voor het volgende bedrijfsfeest? Organiseer dan eenvoudig een heerlijke, compleet verzorgde BBQ in Rijssen met behulp van de service van De Barbecue Boer. Ook beschikbaar voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen. Daarbij is het zelfs mogelijk gebruik te maken van één van onze BBQ-chefs, die op professionele wijze de heerlijkste gerechten klaarmaakt. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met onze barbecuepakketten en gasbarbecues. Elke barbecue is geschikt voor maar liefst 28 personen, dus je maakt ook zelf eenvoudig en snel heerlijke vlees, vis of vegetarische gerechten klaar met collega’s tijdens jouw barbecue in Rijssen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Rijssen? Vraag een offerte aan via onze offertepagina of neem contact op voor meer informatie.

BBQ in Rijssen: alles snel geregeld

Als jij van de week nog een barbecue huren wilt in Rijssen hoef je alleen maar te bestellen via de website. Vers vlees, vis en de heerlijkste salades staan dan binnen een mum van tijd voor je deur, inclusief barbecue. Meer dan dat heb je voor een BBQ in Rijssen niet nodig! Natuurlijk profiteer je altijd van voordelige prijzen en een ruim assortiment aan verse kwaliteitsproducten, voor een geslaagde barbecue in Rijssen.