Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Rozendaal

Laat een barbecue in Rozendaal thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Rozendaal
Rozendaal

Laat je BBQ in Rozendaal thuisbezorgen

Wist je dat je alles wat jij nodig hebt voor een compleet verzorgde barbecue in Rozendaal gewoon bij je thuis kunt laten bezorgen? Niet alleen de heerlijkste barbecuepakketten, maar ook borden, bestek en de barbecue zelf? Dat regel je bij De Barbecue Boer. Laat je BBQ in Rozendaal gewoon thuisbezorgen en nadien ophalen, voor een avond heerlijk genieten in je eigen achtertuin.

Overheerlijke barbecue thuisbezorgd in Rozendaal

Een feestje voorbereiden kost al genoeg tijd en energie, dus waarom zou je er niet voor kiezen een complete barbecue te huren in Rozendaal en deze bij je thuis te laten bezorgen? De Barbecue Boer maakt het organiseren van een verjaardag, jubileum of andere feestelijke aangelegenheid heel eenvoudig. Je bestelt online het barbecuepakket van jouw keuze en je krijgt thuis alles vers geleverd, inclusief borden, bestek en barbecue. Wij halen alles nadien op. Jij geniet zonder zorgen én zonder afwas van een heerlijke BBQ in Rozendaal. Ook in de regio leveren wij, dus een BBQ in Rheden heb je zo besteld! Verkrijgbaar vanaf 5 personen maar ook mogelijk voor grote groepen.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ in Rozendaal voor visliefhebbers

Denk jij bij een overheerlijke barbecue in Rozendaal ook aan een tafel vol vlees? Natuurlijk is dat mogelijk als je van plan bent een barbecue te huren in Rozendaal, bij De Barbecue Boer. Maar wist je dat De Barbecue Boer ook volop vis en andere heerlijke ingrediënten aanbiedt? Kies bijvoorbeeld het vispakket, vol kabeljauwfilet, tong en een smakelijke gambaspies. Hiermee voelt je barbecue net even wat unieker aan. Zit er een vegetarische eter tussen je gasten? Ook dan biedt De Barbecue Boer meer dan genoeg opties, met bijvoorbeeld het vegetarische barbecuepakket of het barbecuepakket vol groenten en fruit, voor een onvergetelijke BBQ in Rozendaal. Elk pakket is bovendien aan te vullen met extra’s, zoals drankjes, meer vlees of salades.

BBQ thuisbezorgd in Rozendaal: ook voor grote groepen

De barbecuepakketten van De Barbecue Boer kun je al bestellen vanaf een gezelschap van 5 personen. Maar wist je dat De Barbecue Boer ook levert voor grote groepen? Daarmee is de service van De Barbecue Boer ook uitermate geschikt voor familie- of bedrijfsfeestjes. Je regelt zonder enige moeite alles wat je nodig hebt voor een heerlijke BBQ in Rozendaal: verse ingrediënten en gasbarbecues waarmee je tot wel 28 personen kunt bedienen. Liever niet zelf de hele avond grillen? Dan zorgen wij ervoor dat één van onze BBQ-chefs de heerlijkste gerechten klaar komt maken. Zo geniet je zorgeloos van een heerlijke barbecue in Rozendaal met collega’s, familie of vrienden.

Jouw BBQ in Rozendaal snel geregeld

Wil jij ook samen met vrienden en familie genieten van een kruidige shaslick of sappige kabeljauwfilet van de barbecue? Bestel dan jouw barbecuepakketten en professionele barbecue vandaag nog bij De Barbecue Boer. Altijd vers, lage prijzen en bijzonder flexibel. Je past je bestelling voor je barbecue in Rozendaal eenvoudig aan, ook tot twee dagen voor de geplande levering.