Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Rucphen

Laat een barbecue in Rucphen thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Rucphen
Rucphen

Compleet verzorgde BBQ in Rucphen

Wil je lekker uitpakken met een heerlijke barbecue in Rucphen, samen met je vrienden, collega’s of familie? Laat je dan verwennen met de heerlijke barbecuepakketten van De Barbecue Boer. Vers bereid, met keuze uit een groot aantal verschillende pakketten – ook vegetarisch. Geleverd inclusief gasbarbecue, bestek en borden, heerlijke sausjes en salades.

Jouw barbecue huren in Rucphen inclusief borden en bestek

Barbecueën zonder afwas, kan dat? Wel als je kiest voor een barbecue huren en het bestellen van overheerlijke barbecuepakketten bij De Barbecue Boer. Wij leveren alle ingrediënten die jij nodig hebt voor een smakelijke barbecue bij je thuis af, inclusief borden, bestek en gasbarbecue. Na jouw barbecue in Rucphen halen wij alles weer op. Zo geniet jij samen met je familie, vrienden of collega’s van een makkelijke, uitgebreide BBQ in Rucphen. Vanzelfsprekend zijn alle ingrediënten vers en heb je ruime keuze in barbecuepakketten. Onze klanten geven ons gemiddeld maar liefst een 9,4. Genoeg redenen om de service van De Barbecue Boer ook eens uit te proberen! Nog een voordeel? We bezorgen heel Nederland, dus ook voor een barbecue in Sint Willebrord zit je goed.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Heerlijke BBQ Rucphen

In het ruime assortiment barbecuepakketten zit altijd wel iets dat in de smaak valt bij je vrienden of familieleden. Neem bijvoorbeeld het boerenbarbecuepakket met flinke stukken heerlijk vlees, of kies voor een pakket met verse groenten en fruit. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld en bevat alleen de beste ingrediënten van de keurslager, de visboer en de groenteboer. Sausjes en stokbrood mogen natuurlijk niet ontbreken. Bovendien zijn alle pakketten aan te passen aan jouw wensen, zo kun je een barbecue huren in Rucphen en een deel vegetarisch laten bezorgen of glutenvrij. Alles voor een perfecte barbecue in Rucphen.

Barbecue thuisbezorgd in Rucphen voor grote en kleine groepen

Samen lekker eten in een ontspannen setting: daar is een barbecue in Rucphen heel geschikt voor. Denk bij de organisatie van een volgend (bedrijfs)feest eens aan een complete barbecue van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen kun je een volledig verzorgde BBQ in Rucphen organiseren, waarbij alle ingrediënten en een professionele gasbarbecue gewoon bezorgd worden. Grote bedrijven zoals Karwei, onderwijsinstellingen in heel Nederland maar ook campings, maken al jaren dankbaar gebruik van deze service. Wij nemen je alle werk uit handen voor een fantastisch bedrijfsfeest met een BBQ in Rucphen. Weten wat een barbecue in Rucphen kost voor jouw bedrijf? Vraag voor een gezelschap vanaf 50 personen vrijblijvend een offerte aan op onze offertepagina.

BBQ in Rucphen snel thuisbezorgd

Vragen de weersvoorspellingen deze week om een gezellige barbecue in Rucphen? Regel jouw heerlijke barbecue dan vandaag nog en bestel je barbecue bij De Barbecue Boer. Met verrassend lage prijzen en ruime keuze is De Barbecue Boer het perfecte adres voor de last-minute barbecue in Rucphen.