Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Sneek

Laat een barbecue in Sneek thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Sneek
Sneek

Barbecue huren voor een BBQ in Sneek

Zelf geen barbecue in huis maar wel zin in een smakelijk lamsboutje van de grill? Dan kies je natuurlijk voor een compleet verzorgde barbecue huren in Sneek van De Barbecue Boer. Geleverd met professionele gasbarbecue, heerlijk vers vlees, vis stokbrood met sausjes en gezonde salades. Jouw barbecue thuisbezorgd kan al vanaf vijf personen.

Barbecue huren Sneek

Bij De Barbecue Boer bestel je niet alleen overheerlijke barbecuepakketten maar laat je ook de barbecue thuisbezorgen. Zo kun je zelfs genieten van gegrilde speklapjes of boterzachte zalm van de barbecue zonder een barbecue te hoeven kopen. Bovendien halen wij de BBQ in Sneek nadien gratis op, net als het meegeleverde bestek en de borden. Na de tijd blijf je dus niet zitten met de afwas. Het enige wat jij hoeft te doen is volop genieten tijdens jouw barbecue in Sneek! Een barbecue huren in Sneek kan al vanaf 5 personen en is ook mogelijk voor grote groepen. Wil je een barbecue huren in Bolsward? Dan kan, wij bezorgen namelijk in heel Nederland.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Bijzondere opties voor jouw BBQ in Sneek

Wil je eens extra uitpakken bij je volgende barbecue in Sneek? Laat dan je barbecue thuisbezorgen in Sneek door De Barbecue Boer en kies uit een van de bijzondere pakketten. Neem bijvoorbeeld het boer’npakket, vol lekkere, malse, grote stukken kwaliteitsvlees. Of haal het voorjaar in huis met het voorjaarsbarbecuepakket, met onder andere lamsvlees en asperges. Met meer dan tien heerlijke barbecuepakketten is er keuze te over. Bovendien pas je elk pakket eenvoudig aan naar jouw wensen. Zo bestel je net zo gemakkelijk een glutenvrij, halal- of vegetarisch barbecuepakket of neem je een kleine portie erbij voor de kleine eters. Zo regel je een geslaagde barbecue in Sneek in een handomdraai

Zorgeloos genieten: barbecue thuisbezorgd in Sneek

Of je nu voor een kleine groep of groot gezelschap een BBQ in Sneek wilt organiseren, De Barbecue Boer staat voor je klaar. Voor meer informatie over een barbecue thuisbezorgd in Sneek voor een grote groep kun je eenvoudig een offerte aanvragen via de offertepagina. Ook voor grote gezelschappen leveren wij graag alles wat je nodig hebt: barbecuepakketten, gasbarbecues en zelfs een chef die jouw gerechten voor je klaarmaakt. Dat is nog eens zorgeloos genieten! Kies ook voor een heerlijke barbecue in Sneek, ook voor jouw volgende bedrijfsfeest. Grote bedrijven zoals Karwei, zorginstellingen en sportclubs maken al veelvuldig gebruik van onze service.

BBQ in Sneek bestellen

Wil jij de service en heerlijke barbecuepakketten van De Barbecue Boer ook uitproberen? Reserveer jouw barbecue en bestel jouw ingrediënten dan vandaag nog. Nergens anders vind je zulke ruime keuze in ingrediënten en ben je zo flexibel: je past eenvoudig je bestelling aan naar jouw wensen en je kunt tot twee dagen voor je BBQ in Sneek je reservering nog wijzigen. Bestellen doe je eenvoudig via de site.