Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Someren

Laat een barbecue in Someren thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Someren
Someren

Jouw heerlijke BBQ in Someren thuisbezorgd

Zelf alles in huis halen voor een barbecue in Someren kost veel tijd. Waarom laat je je barbecue inclusief alle ingrediënten niet gewoon thuisbezorgen? Bij De Barbecue Boer bestel je alles wat je nodig hebt in een handomdraai: vlees van de slager, vis van de visboer, salades, sauzen en stokbrood. Ruime keuze uit barbecuepakketten, geleverd inclusief gasbarbecue, borden en bestek.

Compleet verzorgde barbecue in Someren 

Barbecueën met vrienden of familie is heerlijk, vooral op een lange zomeravond. Laat De Barbecue Boer voor jouw volgende barbecue in Someren het werk doen en bestel jouw barbecue inclusief barbecuepakket, bestek en borden bij De Barbecue Boer. Zo geniet jij van een BBQ in Someren zonder enige voorbereidingen te hoeven treffen. Zelfs de afwas halen wij na de tijd op. Met ruime keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades heeft iedereen meer dan genoeg. Geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,5 geven! Nog een voordeel? Omdat wij door heel Nederland leveren, is ook een barbecue in Asten zo geregeld!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Met ons uitgebreide aanbod BBQ-pakketten, zit er voor iedereen altijd iets lekkers bij. Voor de vegetarische gast hebben wij een vega BBQ pakket. Komen er ook kinderen? Dan hebben wij speciale kinder BBQ pakketten met aangepaste porties. Zo houd je niet een berg eten over, dat zou zonde zijn. Wij zorgen ervoor dat onze pakket altijd genoeg eten bevatten. Wil je toch wat extra vlees of salades bij bestellen? Dat kan! Ook bestel je desserts extra bij je bestelling. Het toetje mag natuurlijk niet overgeslagen worden. Je stelt dus, volledig naar eigen wens, een barbecue pakket samen.

Eenvoudig je bedrijfsfeest organiseren met een BBQ in Someren

Dit jaar een geweldig bedrijfsfeest organiseren met weinig moeite? Laat dan alles wat je nodig hebt voor een smakelijke, complete en ambachtelijke barbecue in Someren bij jou thuisbezorgen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Someren door De Barbecue Boer maakt het mogelijk zonder enige voorbereidingen samen te genieten van een heerlijke barbecue. Je krijgt alle barbecuepakketten met heerlijke verse ingrediënten gewoon geleverd, inclusief gasbarbecue(s) en eventueel zelfs een BBQ-chef. Die bereidt alle gerechten zoals je van een professional zou verwachten. Diverse grote zorg- en onderwijsinstellingen gingen je al voor, net als sportclubs en campings in heel Nederland.

Alles voor jouw BBQ in Someren in huis

Probeer de service van De Barbecue Boer ook eens uit en laat alles voor jouw barbecue in Someren gewoon thuisbezorgen. Je geniet van een zeer ruim assortiment verse, ambachtelijke producten die je zelf klaarmaakt op één van onze professionele gasbarbecues. En, na de tijd geen afwas! Bestel alles voor jouw barbecue in Someren vandaag nog eenvoudig online.