Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Stadskanaal

Laat een barbecue in Stadskanaal thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Stadskanaal
Stadskanaal

Yes, mooi weer op komst! Nodig je vrienden uit en zet de BBQ maar alvast aan. Op mooie zomerdagen is half Nederland in hun tuin aan het barbecueën. Maar ook ’s winters gaan de échte fans gewoon door. Barbecueën kan namelijk het hele jaar door! Je bestelt je barbecue thuisbezorgd Stadskanaal bij De Barbecue Boer.

Overheerlijke barbecue thuisbezorgd in Stadskanaal

Een feestje voorbereiden kost al genoeg tijd en energie, dus waarom zou je er niet voor kiezen een complete barbecue te huren in Stadskanaal en deze bij je thuis te laten bezorgen? De Barbecue Boer maakt het organiseren van een verjaardag, jubileum of andere feestelijke aangelegenheid heel eenvoudig. Je bestelt online het barbecuepakket van jouw keuze en je krijgt thuis alles vers geleverd, inclusief borden, bestek en barbecue. Wij halen alles nadien op. Jij geniet zonder zorgen én zonder afwas van een heerlijke BBQ in Stadskanaal. Ook in de regio leveren wij, dus een BBQ in Beemster heb je zo besteld! Verkrijgbaar vanaf 5 personen maar ook mogelijk voor grote groepen.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ in Stadskanaal voor visliefhebbers

Denk jij bij een overheerlijke barbecue in Stadskanaal ook aan een tafel vol vlees? Natuurlijk is dat mogelijk als je van plan bent een barbecue te huren in Stadskanaal, bij De Barbecue Boer. Maar wist je dat De Barbecue Boer ook volop vis en andere heerlijke ingrediënten aanbiedt? Kies bijvoorbeeld het vispakket, vol kabeljauwfilet, tong en een smakelijke gambaspies. Hiermee voelt je barbecue net even wat unieker aan. Zit er een vegetarische eter tussen je gasten? Ook dan biedt De Barbecue Boer meer dan genoeg opties, met bijvoorbeeld het vegetarische barbecuepakket of het barbecuepakket vol groenten en fruit, voor een onvergetelijke BBQ in Stadskanaal. Elk pakket is bovendien aan te vullen met extra’s, zoals drankjes, meer vlees of salades.

Barbecue thuisbezorgd in Stadskanaal voor grote en kleine groepen

Samen lekker eten in een ontspannen setting: daar is een barbecue in Stadskanaal heel geschikt voor. Denk bij de organisatie van een volgend (bedrijfs)feest eens aan een complete barbecue van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen kun je een volledig verzorgde BBQ in Stadskanaal organiseren, waarbij alle ingrediënten en een professionele gasbarbecue gewoon bezorgd worden. Grote bedrijven zoals Karwei, onderwijsinstellingen in heel Nederland maar ook campings, maken al jaren dankbaar gebruik van deze service. Wij nemen je alle werk uit handen voor een fantastisch bedrijfsfeest met een BBQ in Stadskanaal. Weten wat een barbecue in Stadskanaal kost voor jouw bedrijf? Vraag voor een gezelschap vanaf 50 personen vrijblijvend een offerte aan op onze offertepagina.

Een bestelling heb je binnen een paar minuten geplaatst. Weet je hoeveel gasten je verwacht bij de barbecue? Mooi, dan selecteer je het aantal BBQ pakketten naar keuze. Vervolgens geef je aan welke datum de BBQ plaatsvindt. Is de weersvoorspelling nog onzeker? Geen zorgen, met onze 100% mooi weer garantie verplaats je tot twee dagen voor levering je bestelling. Alles voor een geslaagde BBQ thuisbezorgd Stadskanaal.