Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Tubbergen

Laat een barbecue in Tubbergen thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Tubbergen
Tubbergen

Verras je vrienden en familie met een BBQ in Tubbergen

Heb je binnenkort iets te vieren en wil je dat op smakelijke wijze doen? Organiseer dan een heerlijke barbecue in een handomdraai en bestel je vers bereide barbecue bij De Barbecue Boer. Jouw barbecue in Tubbergen regel je supersnel. Je bestelt de barbecue van jouw voorkeur en laat deze thuisbezorgen. Je ontvangt niet alleen een pakket met heerlijk vlees, vis en groenten maar ook een professionele barbecue waarmee je alle gerechten klaarmaakt.

Barbecue Tubbergen zonder afwas

Jouw BBQ in Tubbergen organiseer je bijzonder eenvoudig met behulp van De Barbecue Boer. Je bestelt het barbecuepakket van jouw voorkeur met vis, vlees, sausjes en salades of een vegetarische versie online en laat deze gewoon bij je thuisbezorgen. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen heerlijke ingrediënten krijgt voor je barbecue in Tubbergen, maar leveren meteen ook borden, bestek en de barbecue zelf. Die halen we na de tijd gratis op, zodat je geen afwas hoeft te doen. Zo kun je een barbecue huren in Tubbergen zonder gedoe, en optimaal genieten van een zomeravond lang barbecueën met vrienden, familie of collega’s. Liever een barbecue in Almelo of BBQ Vriezenveen? Ook daar leveren we!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ in Tubbergen voor visliefhebbers

Denk jij bij een overheerlijke barbecue in Tubbergen ook aan een tafel vol vlees? Natuurlijk is dat mogelijk als je van plan bent een barbecue te huren in Tubbergen, bij De Barbecue Boer. Maar wist je dat De Barbecue Boer ook volop vis en andere heerlijke ingrediënten aanbiedt? Kies bijvoorbeeld het vispakket, vol kabeljauwfilet, tong en een smakelijke gambaspies. Hiermee voelt je barbecue net even wat unieker aan. Zit er een vegetarische eter tussen je gasten? Ook dan biedt De Barbecue Boer meer dan genoeg opties, met bijvoorbeeld het vegetarische barbecuepakket of het barbecuepakket vol groenten en fruit, voor een onvergetelijke BBQ in Tubbergen. Elk pakket is bovendien aan te vullen met extra’s, zoals drankjes, meer vlees of salades.

Eenvoudig je bedrijfsfeest organiseren met een BBQ in Tubbergen

Dit jaar een geweldig bedrijfsfeest organiseren met weinig moeite? Laat dan alles wat je nodig hebt voor een smakelijke, complete en ambachtelijke barbecue in Tubbergen bij jou thuisbezorgen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Tubbergen door De Barbecue Boer maakt het mogelijk zonder enige voorbereidingen samen te genieten van een heerlijke barbecue. Je krijgt alle barbecuepakketten met heerlijke verse ingrediënten gewoon geleverd, inclusief gasbarbecue(s) en eventueel zelfs een BBQ-chef. Die bereidt alle gerechten zoals je van een professional zou verwachten. Diverse grote zorg- en onderwijsinstellingen gingen je al voor, net als sportclubs en campings in heel Nederland.

BBQ in Tubbergen snel bij jou thuis

Loopt het water jou ook al in de mond? Bestel dan vandaag je barbecue in Tubbergen nog bij De Barbecue Boer. Geniet van de lekkerste en meest verse ingrediënten en stel jouw barbecuepakketten geheel naar eigen wens samen, voor verrassend lage prijzen. Bovendien ben je altijd flexibel. Komt het toch niet uit? Dan kun je je reservering tot twee dagen voor datum nog aanpassen. Vraag nu je offerte aan of bestel alles voor jouw barbecue thuisbezorgd in Tubbergen gewoon online.