Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Urk

Laat een barbecue in Urk thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Urk
Urk

BBQ in Urk organiseren voor grote groepen

Barbecueën is een fantastische activiteit voor grote groepen, bij een jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest. De Barbecue Boer zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt en je je barbecue in Urk eenvoudig kunt organiseren. Verse ingrediënten, borden, bestek en de barbecue worden bij je thuisbezorgd en nadien gratis Vijfheerenlanden.

Ambachtelijke barbecue thuisbezorgd in Urk 

Zelf een ambachtelijke barbecue in Urk organiseren is natuurlijk leuk om te doen, maar kost ook veel tijd en moeite. Wil je wel genieten van heerlijke vlees- of visgerechten maar geen dagen voorbereidingen treffen? Maak dan gebruik van de uitstekende service van De Barbecue Boer, gemiddeld bekroond met een 9,4! Laat je barbecue thuisbezorgen, inclusief barbecue, bestek en borden en alle ingrediënten die jij lekker vindt. Keuze uit een ruim assortiment pakketten met vers vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades. Met onze unieke, gratis ophaaldienst heb je bovendien geen afwas nadien. Ideaal voor een gemakkelijke, zorgeloze barbecue in Urk. Heb je liever een barbecue thuisbezorgd in Vijfheerenlanden? Dat gaan we regelen!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ Urk: alle pakketten

Bij De Barbecue Boer vind je traditionele barbecuepakketten en verrassende opties, zoals het compleet vegetarische barbecuepakket of het pakket met veel groenten en fruit. Je past het pakket van jouw keuze eenvoudig aan door extra ingrediënten of producten toe te voegen. Zo bestel je eenvoudig extra vlees, dranken of salades. Je kunt al vanaf 5 personen bestellen, maar onze pakketten kunnen ook geleverd worden bij een barbecue in Urk voor grote groepen. Vanaf een groep van 50 man vraag je gewoon eenvoudig een offerte aan via de website. Ongeacht het aantal gasten, wij zorgen ervoor dat jouw barbecue thuisbezorgd wordt in Urk, voor een heerlijke avond grillen.

BBQ in Urk voor jouw bedrijf

Op zoek naar een originele activiteit voor het volgende bedrijfsfeest? Organiseer dan eenvoudig een heerlijke, compleet verzorgde BBQ in Urk met behulp van de service van De Barbecue Boer. Ook beschikbaar voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen. Daarbij is het zelfs mogelijk gebruik te maken van één van onze BBQ-chefs, die op professionele wijze de heerlijkste gerechten klaarmaakt. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met onze barbecuepakketten en gasbarbecues. Elke barbecue is geschikt voor maar liefst 28 personen, dus je maakt ook zelf eenvoudig en snel heerlijke vlees, vis of vegetarische gerechten klaar met collega’s tijdens jouw barbecue in Urk. Jouw barbecue thuisbezorgd in Urk? Vraag een offerte aan via onze offertepagina of neem contact op voor meer informatie.

BBQ in Urk: alles snel geregeld

Als jij van de week nog een barbecue huren wilt in Urk hoef je alleen maar te bestellen via de website. Vers vlees, vis en de heerlijkste salades staan dan binnen een mum van tijd voor je deur, inclusief barbecue. Meer dan dat heb je voor een BBQ in Urk niet nodig! Natuurlijk profiteer je altijd van voordelige prijzen en een ruim assortiment aan verse kwaliteitsproducten, voor een geslaagde barbecue in Urk.