Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Venlo

Laat een barbecue in Venlo thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Venlo
Venlo

Laat je BBQ in Venlo thuisbezorgen

Wist je dat je alles wat jij nodig hebt voor een compleet verzorgde barbecue in Venlo gewoon bij je thuis kunt laten bezorgen? Niet alleen de heerlijkste barbecuepakketten, maar ook borden, bestek en de barbecue zelf? Dat regel je bij De Barbecue Boer. Laat je BBQ in Venlo gewoon thuisbezorgen en nadien ophalen, voor een avond heerlijk genieten in je eigen achtertuin.

Overheerlijke barbecue thuisbezorgd in Venlo

Een feestje voorbereiden kost al genoeg tijd en energie, dus waarom zou je er niet voor kiezen een complete barbecue te huren in Venlo en deze bij je thuis te laten bezorgen? De Barbecue Boer maakt het organiseren van een verjaardag, jubileum of andere feestelijke aangelegenheid heel eenvoudig. Je bestelt online het barbecuepakket van jouw keuze en je krijgt thuis alles vers geleverd, inclusief borden, bestek en barbecue. Wij halen alles nadien op. Jij geniet zonder zorgen én zonder afwas van een heerlijke BBQ in Venlo. Ook in de regio leveren wij, dus een BBQ in Tegelen heb je zo besteld! Verkrijgbaar vanaf 5 personen maar ook mogelijk voor grote groepen.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ in Venlo voor visliefhebbers

Denk jij bij een overheerlijke barbecue in Venlo ook aan een tafel vol vlees? Natuurlijk is dat mogelijk als je van plan bent een barbecue te huren in Venlo, bij De Barbecue Boer. Maar wist je dat De Barbecue Boer ook volop vis en andere heerlijke ingrediënten aanbiedt? Kies bijvoorbeeld het vispakket, vol kabeljauwfilet, tong en een smakelijke gambaspies. Hiermee voelt je barbecue net even wat unieker aan. Zit er een vegetarische eter tussen je gasten? Ook dan biedt De Barbecue Boer meer dan genoeg opties, met bijvoorbeeld het vegetarische barbecuepakket of het barbecuepakket vol groenten en fruit, voor een onvergetelijke BBQ in Venlo. Elk pakket is bovendien aan te vullen met extra’s, zoals drankjes, meer vlees of salades.

Last minute BBQ in Venlo organiseren

Wil je op korte termijn een bedrijfsfeest organiseren of heb je een feestelijke gelegenheid in het vooruitzicht? Organiseer dan eenvoudig een spetterend feest met een BBQ in Venlo. Daarvoor schakel je natuurlijk De Barbecue Boer in, ook voor grote groepen. Wij leveren alles wat je nodig hebt, zodat jij samen met collega’s, familie of vrienden heerlijk kunt genieten van een barbecue in Venlo. Jouw barbecue thuisbezorgd in Venlo is ook mogelijk voor groepen vanaf 50 personen. Je vraagt daarvoor eenvoudig een offerte aan via de offertepagina. Met de service van De Barbecue Boer regel je bovendien snel en moeiteloos een barbecue voor jouw volgende bedrijfsfeest.

Jouw BBQ in Venlo snel geregeld

Wil jij ook samen met vrienden en familie genieten van een kruidige shaslick of sappige kabeljauwfilet van de barbecue? Bestel dan jouw barbecuepakketten en professionele barbecue vandaag nog bij De Barbecue Boer. Altijd vers, lage prijzen en bijzonder flexibel. Je past je bestelling voor je barbecue in Venlo eenvoudig aan, ook tot twee dagen voor de geplande levering.