Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Vianen

Laat een barbecue in Vianen thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Vianen
Vianen

BBQ in Vianen organiseren

Een barbecue in Vianen organiseren hoeft niet veel werk te zijn als je kiest voor de compleet verzorgde barbecuepakketten van De Barbecue Boer. Met vlees van de slager, vis van de visboer of heerlijke vegetarische snacks. Geleverd als complete BBQ in Vianen met sausjes en salades en professionele gasbarbecue. Nadien wordt alles opgehaald, dus geen afwas achteraf.

Eenvoudig een barbecue huren in Vianen inclusief ingrediënten

Geen barbecue in huis maar wil je toch graag een barbecue in Vianen organiseren? Bestel dan gewoon alles wat je nodig hebt bij De Barbecue Boer. Wij brengen graag alles voor jouw BBQ in Vianen bij jou thuis. Liever een barbecue in Nieuwegein of IJsselstein? Dat kan ook! Je huurt eenvoudig een professionele barbecue, waarbij je uiteraard ook verse ingrediënten voor je barbecue geleverd krijgt. Wij halen alles na de tijd weer op, ook het meegeleverde bestek en de borden. Zo kun je volop nagenieten van jouw barbecue zonder dat de afwas op je staat te wachten.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Volop keuze voor jouw BBQ in Vianen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom biedt De Barbecue Boer meer dan tien verschillende luxe barbecuepakketten aan als je kiest voor een barbecue huren in Vianen. Kies bijvoorbeeld het groente en fruitpakket, met heerlijke maiskolven en sappige schijven watermeloen, of ga voor een pakket boordevol verse vis: met zeebaars, kabeljauw, tong en gamba’s. Welke je ook kiest, je kunt je pakket altijd samenstellen zoals jij wilt. Bijvoorbeeld met enkele kleine porties voor kinderen, een vegetarische optie of glutenvrij. Jouw complete en unieke barbecue thuisbezorgd in Vianen regel je daarom natuurlijk bij De Barbecue Boer.

Zorgeloos genieten: barbecue thuisbezorgd in Vianen

Of je nu voor een kleine groep of groot gezelschap een BBQ in Vianen wilt organiseren, De Barbecue Boer staat voor je klaar. Voor meer informatie over een barbecue thuisbezorgd in Vianen voor een grote groep kun je eenvoudig een offerte aanvragen via de offertepagina. Ook voor grote gezelschappen leveren wij graag alles wat je nodig hebt: barbecuepakketten, gasbarbecues en zelfs een chef die jouw gerechten voor je klaarmaakt. Dat is nog eens zorgeloos genieten! Kies ook voor een heerlijke barbecue in Vianen, ook voor jouw volgende bedrijfsfeest. Grote bedrijven zoals Karwei, zorginstellingen en sportclubs maken al veelvuldig gebruik van onze service.

Bestel jouw BBQ in Vianen nu

Wil je alles in huis hebben voor de volgende mooie zomerdag? Bestel jouw barbecue in Vianen dan vandaag nog. De meest verse ingrediënten en heerlijkste salades staan inclusief barbecue zo snel mogelijk bij jou op de stoep. Smullen maar! Regel alles wat je nodig hebt vandaag nog via de website, voordelig, flexibel en snel.