Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Vijfheerenlanden

Laat een barbecue in Vijfheerenlanden thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Vijfheerenlanden
Vijfheerenlanden

Laat je BBQ in Vijfheerenlanden thuisbezorgen

Wist je dat je alles wat jij nodig hebt voor een compleet verzorgde barbecue in Vijfheerenlanden gewoon bij je thuis kunt laten bezorgen? Niet alleen de heerlijkste barbecuepakketten, maar ook borden, bestek en de barbecue zelf? Dat regel je bij De Barbecue Boer. Laat je BBQ in Vijfheerenlanden gewoon thuisbezorgen en nadien ophalen, voor een avond heerlijk genieten in je eigen achtertuin.

Overheerlijke barbecue thuisbezorgd in Vijfheerenlanden

Een feestje voorbereiden kost al genoeg tijd en energie, dus waarom zou je er niet voor kiezen een complete barbecue te huren in Vijfheerenlanden en deze bij je thuis te laten bezorgen? De Barbecue Boer maakt het organiseren van een verjaardag, jubileum of andere feestelijke aangelegenheid heel eenvoudig. Je bestelt online het barbecuepakket van jouw keuze en je krijgt thuis alles vers geleverd, inclusief borden, bestek en barbecue. Wij halen alles nadien op. Jij geniet zonder zorgen én zonder afwas van een heerlijke BBQ in Vijfheerenlanden. Ook in de regio leveren wij, dus een BBQ in Westerkwartier heb je zo besteld! Verkrijgbaar vanaf 5 personen maar ook mogelijk voor grote groepen.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ in Vijfheerenlanden voor visliefhebbers

Denk jij bij een overheerlijke barbecue in Vijfheerenlanden ook aan een tafel vol vlees? Natuurlijk is dat mogelijk als je van plan bent een barbecue te huren in Vijfheerenlanden, bij De Barbecue Boer. Maar wist je dat De Barbecue Boer ook volop vis en andere heerlijke ingrediënten aanbiedt? Kies bijvoorbeeld het vispakket, vol kabeljauwfilet, tong en een smakelijke gambaspies. Hiermee voelt je barbecue net even wat unieker aan. Zit er een vegetarische eter tussen je gasten? Ook dan biedt De Barbecue Boer meer dan genoeg opties, met bijvoorbeeld het vegetarische barbecuepakket of het barbecuepakket vol groenten en fruit, voor een onvergetelijke BBQ in Vijfheerenlanden. Elk pakket is bovendien aan te vullen met extra’s, zoals drankjes, meer vlees of salades.

Barbecue huren in Vijfheerenlanden voor een spetterend bedrijfsfeest

Een barbecue in Vijfheerenlanden organiseren voor je collega’s kan veel werk zijn, tenzij je gebruik maakt van de complete service van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen, laat je eenvoudig alles wat je nodig hebt bezorgen: de barbecue(s) zelf, alle barbecuepakketten en zelfs een BBQ-chef die alle gerechten voor je klaarmaakt. Op die manier wordt het organiseren van een BBQ in Vijfheerenlanden ineens een fluitje van een cent. Vraag eenvoudig een offerte aan via onze offertepagina en maak het jezelf gemakkelijk. Omdat De Barbecue Boer met grote regelmaat barbecuepakketten en barbecues levert aan grote bedrijven, zorginstellingen en sportclubs weten wij als geen ander wat jij nodig hebt om jouw (bedrijfs)feest te laten slagen met een heerlijke barbecue in Vijfheerenlanden.

Jouw BBQ in Vijfheerenlanden snel geregeld

Wil jij ook samen met vrienden en familie genieten van een kruidige shaslick of sappige kabeljauwfilet van de barbecue? Bestel dan jouw barbecuepakketten en professionele barbecue vandaag nog bij De Barbecue Boer. Altijd vers, lage prijzen en bijzonder flexibel. Je past je bestelling voor je barbecue in Vijfheerenlanden eenvoudig aan, ook tot twee dagen voor de geplande levering.