Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Vlaardingen

Laat een barbecue in Vlaardingen thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Vlaardingen
Vlaardingen

Een heerlijke barbecue met vrienden of familie. Altijd genieten, behalve het geregel, de stress en de troep waarmee je na afloopt blijft zitten. Dat is verleden tijd met De Barbecue Boer. Wij leveren namelijk jouw barbecue thuisbezorgd Vlaardingen en ontnemen daarbij al je zorgen. Van de voorbereiding tot het afwassen nadien: wij regelen het!

De Barbecue Boer verzorgt graag jouw barbecue thuisbezorgd Vlaardingen. Wij leveren een compleet verzorgde barbecue waar je geen omkijken naar hebt. Van de boodschappen tot de afwas: wij regelen het voor je! Zo geniet jij volop van jouw thuisbezorgde barbecue in Vlaardingen en hoef je je enkel druk te maken over wie je uitnodigt.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Bijzondere opties voor jouw BBQ in Vlaardingen

Wil je eens extra uitpakken bij je volgende barbecue in Vlaardingen? Laat dan je barbecue thuisbezorgen in Vlaardingen door De Barbecue Boer en kies uit een van de bijzondere pakketten. Neem bijvoorbeeld het boer’npakket, vol lekkere, malse, grote stukken kwaliteitsvlees. Of haal het voorjaar in huis met het voorjaarsbarbecuepakket, met onder andere lamsvlees en asperges. Met meer dan tien heerlijke barbecuepakketten is er keuze te over. Bovendien pas je elk pakket eenvoudig aan naar jouw wensen. Zo bestel je net zo gemakkelijk een glutenvrij, halal- of vegetarisch barbecuepakket of neem je een kleine portie erbij voor de kleine eters. Zo regel je een geslaagde barbecue in Vlaardingen in een handomdraai

Zorgeloos genieten: barbecue thuisbezorgd in Vlaardingen

Of je nu voor een kleine groep of groot gezelschap een BBQ in Vlaardingen wilt organiseren, De Barbecue Boer staat voor je klaar. Voor meer informatie over een barbecue thuisbezorgd in Vlaardingen voor een grote groep kun je eenvoudig een offerte aanvragen via de offertepagina. Ook voor grote gezelschappen leveren wij graag alles wat je nodig hebt: barbecuepakketten, gasbarbecues en zelfs een chef die jouw gerechten voor je klaarmaakt. Dat is nog eens zorgeloos genieten! Kies ook voor een heerlijke barbecue in Vlaardingen, ook voor jouw volgende bedrijfsfeest. Grote bedrijven zoals Karwei, zorginstellingen en sportclubs maken al veelvuldig gebruik van onze service.

Je bestelt snel en gemakkelijk jouw barbecue thuisbezorgd Vlaardingen bij De Barbecue Boer. Heb je morgen een barbecue gepland staan? Dan helpen wij je graag. Als je namelijk vóór 12 uur besteld, wordt de barbecue de volgende dag geleverd. Natuurlijk is het ook mogelijk om een barbecue voor een later moment te bestellen.