Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Voorburg

Laat een barbecue in Voorburg thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Voorburg
Voorburg

Een onbezorgde avond? Laat een barbecue thuisbezorgen in Voorburg! Wij regelen de BBQ van a tot z voor je. Hier heb je zelf geen omkijken naar.

Je kent het wel, de voorbereidingen voor een barbecue bij je thuis in Voorburg kosten altijd meer tijd dan je van te voren had voorzien. Je bent onnodig druk met het doen van de boodschappen en verzamelen van voldoende bestek en dergelijke. Dat is nu verleden tijd. Bij de Barbecue Boer geef je online jouw wensen door en wij doen vervolgens de rest. Ja echt! Zelfs de afwas na afloop. Wij vinden namelijk dat jij en je gasten ten alle tijden moeten genieten in plaats van te stressen om zaken waar wij graag onze handen uit de mouwen voor steken.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Volop keuze BBQ Voorburg

De Barbecue Boer levert een groot aantal verschillende barbecuepakketten voor een gezellige en smakelijke barbecue in Voorburg. Je kunt barbecue huren in Voorburg inclusief ingrediënten als je met vijf personen wilt eten, maar meer kan natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor het Voorjaars Barbecue Pakket, o.a. met lamskotelet en heerlijke voorjaarsgroenten, zoals asperges. Liever een traditionele barbecue? Dan ga je uiteraard voor het Basis BBQ Pakket. Welke je ook kiest, je kunt elk pakket aanpassen. Voor vegetariërs, de kleine eters of als je liever geen gluten eet. Alle opties worden gewoon inclusief barbecue thuisbezorgd in Voorburg.

Zorgeloos genieten: barbecue thuisbezorgd in Voorburg

Of je nu voor een kleine groep of groot gezelschap een BBQ in Voorburg wilt organiseren, De Barbecue Boer staat voor je klaar. Voor meer informatie over een barbecue thuisbezorgd in Voorburg voor een grote groep kun je eenvoudig een offerte aanvragen via de offertepagina. Ook voor grote gezelschappen leveren wij graag alles wat je nodig hebt: barbecuepakketten, gasbarbecues en zelfs een chef die jouw gerechten voor je klaarmaakt. Dat is nog eens zorgeloos genieten! Kies ook voor een heerlijke barbecue in Voorburg, ook voor jouw volgende bedrijfsfeest. Grote bedrijven zoals Karwei, zorginstellingen en sportclubs maken al veelvuldig gebruik van onze service.

Wij bezorgen jouw barbecue graag bij je aan huis. Omdat wij leveren in tijdvakken, hoef je niet de hele dag thuis te blijven om op je bestelling te wachten. Na de barbecue zet je simpelweg de afwas en barbecue buiten. Wij komen het voor je ophalen. Een barbecue zonder zorgen.