Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Westervoort

Laat een barbecue in Westervoort thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Westervoort
Westervoort

Een heerlijke BBQ in Westervoort 

Zodra de eerste warme, zonnige dagen zich voordoen krijg jij toch ook zin in een lekkere BBQ in Westervoort? Met de versbereide, ambachtelijke barbecues van Barbecue Boer geniet samen met je vrienden van een overheerlijke BBQ in Westervoort, zonder vooraf inkopen te hoeven doen of nadien af te hoeven wassen.

Barbecue thuisbezorgd in Westervoort

Zelf een lekkere barbecue in elkaar draaien is veel werk. Daar heb je lang niet altijd zin in, vooral niet als je jouw barbecue door De Barbecue Boer kunt laten bezorgen. Een barbecue thuisbezorgd in Westervoort is overal in Nederland mogelijk. In deze regio wordt er ook vaak een barbecue thuisbezorgd in Velp. Je geniet volop van verse ingrediënten en verrassende smaakcombinaties bij deze BBQ Westervoort. Wij leveren alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke avond, inclusief krachtige gasbarbecue, borden en bestek. Zo kun je wél lekker zelf achter de barbecue staan met minimale voorbereidingen. Na afloop halen wij alles weer op. Met een gemiddelde beoordeling van 9,4 weet je dat je waar voor je geld krijgt. 

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ Westervoort: alle pakketten

Bij De Barbecue Boer vind je traditionele barbecuepakketten en verrassende opties, zoals het compleet vegetarische barbecuepakket of het pakket met veel groenten en fruit. Je past het pakket van jouw keuze eenvoudig aan door extra ingrediënten of producten toe te voegen. Zo bestel je eenvoudig extra vlees, dranken of salades. Je kunt al vanaf 5 personen bestellen, maar onze pakketten kunnen ook geleverd worden bij een barbecue in Westervoort voor grote groepen. Vanaf een groep van 50 man vraag je gewoon eenvoudig een offerte aan via de website. Ongeacht het aantal gasten, wij zorgen ervoor dat jouw barbecue thuisbezorgd wordt in Westervoort, voor een heerlijke avond grillen.

Barbecue thuisbezorgd in Westervoort voor grote en kleine groepen

Samen lekker eten in een ontspannen setting: daar is een barbecue in Westervoort heel geschikt voor. Denk bij de organisatie van een volgend (bedrijfs)feest eens aan een complete barbecue van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen kun je een volledig verzorgde BBQ in Westervoort organiseren, waarbij alle ingrediënten en een professionele gasbarbecue gewoon bezorgd worden. Grote bedrijven zoals Karwei, onderwijsinstellingen in heel Nederland maar ook campings, maken al jaren dankbaar gebruik van deze service. Wij nemen je alle werk uit handen voor een fantastisch bedrijfsfeest met een BBQ in Westervoort. Weten wat een barbecue in Westervoort kost voor jouw bedrijf? Vraag voor een gezelschap vanaf 50 personen vrijblijvend een offerte aan op onze offertepagina.

Reserveer jouw BBQ in Westervoort nu

Ook een barbecue regelen zonder stress? Bestel dan nu jouw vers en ambachtelijk bereide BBQ bij De Barbecue Boer. Profiteer van voordelige prijzen én de mogelijkheid je reservering tot twee dagen voor de geplande datum te wijzigen. Wil je zeker weten dat je binnenkort een barbecue kunt huren in Westervoort? Reserveer jouw barbecue dan vandaag nog!