Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Wieringerwerf

Laat een barbecue in Wieringerwerf thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Wieringerwerf
Wieringerwerf

Jouw heerlijke BBQ in Wieringerwerf thuisbezorgd

Zelf alles in huis halen voor een barbecue in Wieringerwerf kost veel tijd. Waarom laat je je barbecue inclusief alle ingrediënten niet gewoon thuisbezorgen? Bij De Barbecue Boer bestel je alles wat je nodig hebt in een handomdraai: vlees van de slager, vis van de visboer, salades, sauzen en stokbrood. Ruime keuze uit barbecuepakketten, geleverd inclusief gasbarbecue, borden en bestek.

Compleet verzorgde barbecue in Wieringerwerf 

Barbecueën met vrienden of familie is heerlijk, vooral op een lange zomeravond. Laat De Barbecue Boer voor jouw volgende barbecue in Wieringerwerf het werk doen en bestel jouw barbecue inclusief barbecuepakket, bestek en borden bij De Barbecue Boer. Zo geniet jij van een BBQ in Wieringerwerf zonder enige voorbereidingen te hoeven treffen. Zelfs de afwas halen wij na de tijd op. Met ruime keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades heeft iedereen meer dan genoeg. Geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,5 geven! Nog een voordeel? Omdat wij door heel Nederland leveren, is ook een barbecue in Medemblik zo geregeld!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Heerlijke BBQ Wieringerwerf

In het ruime assortiment barbecuepakketten zit altijd wel iets dat in de smaak valt bij je vrienden of familieleden. Neem bijvoorbeeld het boerenbarbecuepakket met flinke stukken heerlijk vlees, of kies voor een pakket met verse groenten en fruit. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld en bevat alleen de beste ingrediënten van de keurslager, de visboer en de groenteboer. Sausjes en stokbrood mogen natuurlijk niet ontbreken. Bovendien zijn alle pakketten aan te passen aan jouw wensen, zo kun je een barbecue huren in Wieringerwerf en een deel vegetarisch laten bezorgen of glutenvrij. Alles voor een perfecte barbecue in Wieringerwerf.

Heb jij binnenkort een barbecue gepland? Dan is een thuisbezorgde BBQ de perfecte oplossing. En wees niet bang, je hoeft niet de hele dag thuis te blijven om je barbecue in ontvangst te nemen. Wij sturen je een dag van tevoren een e-mail of sms, met daarin het specifieke tijdvak waarin wij langskomen. Zo weet je dus precies wanneer je ons kunt verwachten. Geen onnodig gewacht, maar heldere communicatie. Daar houden wij van. Na de barbecue, halen wij de vuile vaat bij je op. Deze mag je gewoon laten staan! Dit scheelt jou een hele hoop opruimwerk.

Alles voor jouw BBQ in Wieringerwerf in huis

Probeer de service van De Barbecue Boer ook eens uit en laat alles voor jouw barbecue in Wieringerwerf gewoon thuisbezorgen. Je geniet van een zeer ruim assortiment verse, ambachtelijke producten die je zelf klaarmaakt op één van onze professionele gasbarbecues. En, na de tijd geen afwas! Bestel alles voor jouw barbecue in Wieringerwerf vandaag nog eenvoudig online.