Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Winschoten

Laat een barbecue in Winschoten thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Winschoten
Winschoten

Yes, mooi weer op komst! Nodig je vrienden uit en zet de BBQ maar alvast aan. Op mooie zomerdagen is half Nederland in hun tuin aan het barbecueën. Maar ook ’s winters gaan de échte fans gewoon door. Barbecueën kan namelijk het hele jaar door! Je bestelt je barbecue thuisbezorgd Winschoten bij De Barbecue Boer.

De BBQ service van De Barbecue Boer helpt je met de organisatie van een onvergetelijke barbecue bij jou in Winschoten We hebben al op velen plaatsen in Nederland een barbecue mogen afleveren en weten daarom precies wat barbecueliefhebbers wensen. Bestellen werkt als volgt. Jij geeft je wensen online door en wij gaan vervolgens aan de slag. Van bereiding tot bezorgen en het doen van de afwas.

  • Ambachtelijk vlees van de slager
  • Inclusief gasbarbecue, borden & bestek
  • Gratis bezorging en ophalen van de bestelling
  • Wijzig je bezorgdatum tot 2 dagen voor levering

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Ga je binnenkort barbecueën met familie, vrienden of collega’s? Gezellig! Bij een barbecue komt vaak heel wat geregel kijken. De boodschappen: hoe veel moet ik halen? De barbecue schoonmaken van de vorige keer. De afwas na afloop. De Barbecue Boer neemt dit allemaal uit handen! Wij regelen jouw barbecue in Winschoten volledig. Wij doen de boodschappen, bereiden het vlees, de salades en het verse brood. Je hoeft zelf niet op pad: wij komen de volledige barbecue bij je thuis brengen én halen de afwas na afloop bij je op. Een onbezorgde barbecue thuisbezorgd Winschoten, die vind je bij De Barbecue Boer!

BBQ in Winschoten voor jouw bedrijf

Op zoek naar een originele activiteit voor het volgende bedrijfsfeest? Organiseer dan eenvoudig een heerlijke, compleet verzorgde BBQ in Winschoten met behulp van de service van De Barbecue Boer. Ook beschikbaar voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen. Daarbij is het zelfs mogelijk gebruik te maken van één van onze BBQ-chefs, die op professionele wijze de heerlijkste gerechten klaarmaakt. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met onze barbecuepakketten en gasbarbecues. Elke barbecue is geschikt voor maar liefst 28 personen, dus je maakt ook zelf eenvoudig en snel heerlijke vlees, vis of vegetarische gerechten klaar met collega’s tijdens jouw barbecue in Winschoten. Jouw barbecue thuisbezorgd in Winschoten? Vraag een offerte aan via onze offertepagina of neem contact op voor meer informatie.

We hebben al op vele plaatsen in Nederland een barbecue thuis mogen bezorgen. Van Groningen tot Breda en van Arnhem tot Amsterdam. Ook Winschoten hebben wij meerdere malen in onze navigatie ingevoerd. Komen wij binnenkort bij jou een barbecue thuisbezorgd Winschoten leveren?