Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Wolvega

Laat een barbecue in Wolvega thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Wolvega
Wolvega

BBQ in Wolvega organiseren

Een barbecue in Wolvega organiseren hoeft niet veel werk te zijn als je kiest voor de compleet verzorgde barbecuepakketten van De Barbecue Boer. Met vlees van de slager, vis van de visboer of heerlijke vegetarische snacks. Geleverd als complete BBQ in Wolvega met sausjes en salades en professionele gasbarbecue. Nadien wordt alles opgehaald, dus geen afwas achteraf.

Eenvoudig een barbecue huren in Wolvega inclusief ingrediënten

Geen barbecue in huis maar wil je toch graag een barbecue in Wolvega organiseren? Bestel dan gewoon alles wat je nodig hebt bij De Barbecue Boer. Wij brengen graag alles voor jouw BBQ in Wolvega bij jou thuis. Liever een barbecue in Heerenveen of Steenwijk? Dat kan ook! Je huurt eenvoudig een professionele barbecue, waarbij je uiteraard ook verse ingrediënten voor je barbecue geleverd krijgt. Wij halen alles na de tijd weer op, ook het meegeleverde bestek en de borden. Zo kun je volop nagenieten van jouw barbecue zonder dat de afwas op je staat te wachten.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

De Barbecue Boer regelt jouw barbecue thuis volledig. Wij zorgen ervoor dat er vers vlees wordt gehaald bij de slager, bereiden de salades en bakken het stokbrood af. Maar daar stopt onze service niet! Wij komen de volledige barbecue bij jou thuis afleveren én we halen deze na afloop weer op. En je hoeft zelf de afwas niet te doen, dat doen wij namelijk. Dat klinkt relaxed, toch? Dat is precies wat wij willen. Dat jij een relaxte avond hebt, en zelf niet aan het werk hoeft. Zo kun jij samen met je familie, vrienden of collega’s genieten van onze overheerlijke barbecue thuisbezorgd Wolvega.

Eenvoudig je bedrijfsfeest organiseren met een BBQ in Wolvega

Dit jaar een geweldig bedrijfsfeest organiseren met weinig moeite? Laat dan alles wat je nodig hebt voor een smakelijke, complete en ambachtelijke barbecue in Wolvega bij jou thuisbezorgen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Wolvega door De Barbecue Boer maakt het mogelijk zonder enige voorbereidingen samen te genieten van een heerlijke barbecue. Je krijgt alle barbecuepakketten met heerlijke verse ingrediënten gewoon geleverd, inclusief gasbarbecue(s) en eventueel zelfs een BBQ-chef. Die bereidt alle gerechten zoals je van een professional zou verwachten. Diverse grote zorg- en onderwijsinstellingen gingen je al voor, net als sportclubs en campings in heel Nederland.

Bestel jouw BBQ in Wolvega nu

Wil je alles in huis hebben voor de volgende mooie zomerdag? Bestel jouw barbecue in Wolvega dan vandaag nog. De meest verse ingrediënten en heerlijkste salades staan inclusief barbecue zo snel mogelijk bij jou op de stoep. Smullen maar! Regel alles wat je nodig hebt vandaag nog via de website, voordelig, flexibel en snel.