Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Zaltbommel

Laat een barbecue in Zaltbommel thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Zaltbommel
Zaltbommel

Eten met een groep vrienden of de hele familie, super gezellig. Toch kan koken voor zo’n groep een flinke uitdaging zijn. Kies daarom voor een barbecue thuisbezorgd Zaltbommel! Snel, makkelijk én je hoeft zelf niets te doen. Niets? Nee, dat klopt. Wij verzorgen namelijk van a tot z jouw BBQ.

Compleet verzorgde barbecue in Zaltbommel 

Barbecueën met vrienden of familie is heerlijk, vooral op een lange zomeravond. Laat De Barbecue Boer voor jouw volgende barbecue in Zaltbommel het werk doen en bestel jouw barbecue inclusief barbecuepakket, bestek en borden bij De Barbecue Boer. Zo geniet jij van een BBQ in Zaltbommel zonder enige voorbereidingen te hoeven treffen. Zelfs de afwas halen wij na de tijd op. Met ruime keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades heeft iedereen meer dan genoeg. Geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,5 geven! Nog een voordeel? Omdat wij door heel Nederland leveren, is ook een barbecue in Waardenburg zo geregeld!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Bij het doorgeven van je bestelling heb je de keuze uit diverse bbq-pakketten. We willen jullie graag de mogelijkheid bieden om ruim te kiezen, daarom kun je kiezen uit acht verschillende pakketten. Zo zorgen we ervoor dat de barbecue voor elke gast bij jou in Zaltbommel naar wens is. Mocht je een enorme fan van vlees zijn, dan is het boer’n bbq pakket echt iets voor jou met forse stukken vlees.


Hou je meer van vis? Kies dan voor het vis bbq pakket. Met vijf verschillende soorten verse vis. Ook wanneer je liever geen vlees of vis neemt, hebben wij een speciaal groente fruit bbq pakket. Voor als je vegetarisch of glutenvrij wil eten. Ook met speciale dieetwensen wordt rekening gehouden. Hiervoor bieden wij een kinder bbq pakket, vegetarisch bbq pakket, halal bbq pakket en glutenvrij bbq pakket aan.


BEKIJK ALLE BBQ PAKKETTEN

BBQ in Zaltbommel voor jouw bedrijf

Op zoek naar een originele activiteit voor het volgende bedrijfsfeest? Organiseer dan eenvoudig een heerlijke, compleet verzorgde BBQ in Zaltbommel met behulp van de service van De Barbecue Boer. Ook beschikbaar voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen. Daarbij is het zelfs mogelijk gebruik te maken van één van onze BBQ-chefs, die op professionele wijze de heerlijkste gerechten klaarmaakt. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met onze barbecuepakketten en gasbarbecues. Elke barbecue is geschikt voor maar liefst 28 personen, dus je maakt ook zelf eenvoudig en snel heerlijke vlees, vis of vegetarische gerechten klaar met collega’s tijdens jouw barbecue in Zaltbommel. Jouw barbecue thuisbezorgd in Zaltbommel? Vraag een offerte aan via onze offertepagina of neem contact op voor meer informatie.

Alles voor jouw BBQ in Zaltbommel in huis

Probeer de service van De Barbecue Boer ook eens uit en laat alles voor jouw barbecue in Zaltbommel gewoon thuisbezorgen. Je geniet van een zeer ruim assortiment verse, ambachtelijke producten die je zelf klaarmaakt op één van onze professionele gasbarbecues. En, na de tijd geen afwas! Bestel alles voor jouw barbecue in Zaltbommel vandaag nog eenvoudig online.